Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Vin & Viden: Når temperaturen stiger…

Vi hører meget om klimaforandringer, stigende havniveau og ændringer i insektbestanden. Men hvad betyder det for dig, mig og fremtiden?

Insekter udgør 70 % af alle arter på jorden og 2/3 dele af jordens overflade er dækket af vand. Med de stigende temperaturers påvirkning af begge dele følger derfor en lang række konsekvenser og udfordringer for os allesammen. Hør historier fra felten og fra skrivebordet om forskning i de uforudsigelige temperaturers konsekvenser for henholdsvis sårbare gletsjere og insektbestanden.

 

Oplægsholdere

Michael Ørsted er biolog og adjunkt på Aalborg Universitet. Hans forskning undersøger hvordan dyr og planter reagerer på klimaforandringer, med et særligt fokus på sammenspillet mellem insekter, landbrug og menneskelig sundhed.

 

Adjunkt Anders Anker Bjørk ved Københavns Universitet og medlem af Det Unge Akademi forsker i glaciologi med fokus på hvordan isen reagerer på tidligere, nuværende og fremtidige klimaændringer. Materialet hentes både i felten, på gamle arkiver og fra de nyeste

satellitter.

 

Om Vin & Viden

Nyd et glas vin, mens du får serveret fascinerende facts fra spændende oplægsholdere. Vin & viden er en arrangementsrække, hvor du bliver klogere på emner, du måske slet ikke troede, du gerne ville vide noget om. Vi lover, at du efterfølgende får lyst til at dele din nye viden med venner og familie.

Vin & Viden er arrangeret i samarbejde med

 

 

Datoer

13. apr 2023, 17:00 til 19:00

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Kunsten byder på et glas gratis vin, mens AAU og Det Unge Akademi byder på fascinerende facts fra spændende oplægsholdere.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Døren til auditoriet åbner kl. 16.30.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.
  • Reservationsgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af