Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Besøg på egen hånd

Velkommen! Det er gratis for dig og din klasse at besøge Kunsten på egen hånd. I kan frit udforske samlingen, særudstillingerne, arkitekturen eller besøge museets skulpturpark.

Du er meget velkommen til at bruge museets undervisningsmaterialer, inden du og eleverne kommer på besøg. Du vil også kunne finde enkelte undervisningsopgaver i forskellige niveauer på museet, som er nemme for dine elever at gå i gang med selv. Du kan også downloade vores gratis app, som er en oplagt mulighed for at give dine elever en spændende indfaldsvinkel til at opleve Kunstens kunst. Se vores undervisningsmaterialer her.

 

Vi vil gerne holde styr på, hvilke og hvor mange gæster vi får, så du skal booke jeres besøg, inden du og dine elever kommer. 

 

Tidspunkt: Kunstens normale åbningstider

Pris: Det er gratis for skoler at besøge museet.

Praktisk info: Børn skal altid være ifølge med en lærer/pædagog, når de bevæger sig rundt på museet. Vi forventer, at du har orienteret dine elever om, hvordan de skal færdes på museet. Hent retningslinjer for et besøg her.

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.