Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kreativitarium: Workshop med kunstner

3,5 timer med plads til dialog, fordybelse og eksperimenter i forbindelse med særudstilling.

I vores 3,5-timers workshop, der bemandes af både en professionel kunstner og kunstformidler, kommer du og din klasse i dybden med en af Kunstens aktuelle særudstillinger. Både i dialogerne i udstillingen og i de eksperimenterende opgaver i vores kreative værksted, Kunst-Lab. 

 

Forløbet

Inden besøget på museet, kan du vælge at arbejde med Kunstens undervisningsmateriale i klassen. Det anbefaler vi altid, da eleverne vil være ekstra klædt på til besøget. På museet bliver du og din klasse guidet igennem en spændende og afvekslende workshop, der både finder sted i udstillingen og i vores kreative værksted, Kunst-Lab, hvor en professionel kunstner sætter gang i anderledes afprøvende processer, der giver dine elever mulighed for at undersøge udstillingen gennem arbejde med hænderne. Efter besøget kan du vælge at arbejde videre med Kunstens undervisningsmateriale i klassen.
 

Se undervisningsmaterialer her →

 

Workshop på Kunsten

  • 3,5 timer med formidler og kunstner

  • Spændende dialoger i udstillingen 

  • Eksperimenterende og kreative opgaver i vores værksted Kunst-Lab. 

  • I værkstedet er der fokus på legen, eksperimentet og muligheden for fordybelse. Det vigtige i værkstedet er selve processen i at udvikle sin kreativitet og skabe noget – og ikke så meget det endelige slutprodukt. 

  • I udstillingen er der fokus på den gode, dybe dialog, hvor der er plads til at stille spørgsmål og afprøve tanker og meninger. Her er ingen rigtige svar eller tolkninger, så gruppen vil sammen finde frem til meningen med udstillingen, og forhåbentlig vil dine elever blive klogere på sig selv, hinanden og deres omverden. 

 
Aktuelle udstillinger

Louise Nevelson – Skyggernes skulptør (28. marts-30. august 2020) 

Kunsten præsenterer i foråret og sommeren 2020 den første soloudstilling i 47 år på dansk grund af den anerkendte amerikanske billedhugger, Louise Nevelson (1899-1988). Louise Nevelson betragtes som én af det 20. århundredes vigtigste billedhuggere, og hun har gennem sin karriere fortryllet publikum med sine monumentale, monokrome skulpturer og relieffer. Louise Nevelson er blevet kaldt ”skyggernes arkitekt” og ”møbelmystiker”, og ved brug af fundne træstumper, der blev sammensat og malet i én farve – hvid, sort eller guld – søgte hun at forny skulpturen.

 

På den 3,5-timers lange workshop veksles der mellem ophold i udstilling og kunstneriske eksperimenter i Kunstens værksted, Kunst-Lab, som bemandes af en professionel kunstner samt en kunstformidler. I løbet af udstillingsperioden omdannes Kunst-Lab til én stor levende skulptur, hvor vi sammen vil opbygge, omforme og forandre rummets karakter løbende – alt sammen med afsæt i Louise Nevelsons teknikker og leg med skygger. Læs mere om udstillingen her.

 

Praktisk information

Maks. antal elever: 28
Klassetrin: Mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser
Periode: Tirsdage, onsdage, torsdage (kl. 9-12.30)
Pris: Gratis 

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.