Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kreativitarium: Workshop med kunstner

3 timer med plads til dialog, fordybelse og eksperimenter i forbindelse med særudstilling.

I vores 3-timers workshop, der bemandes af både en professionel kunstner og kunstformidler, kommer du og din klasse i dybden med en af Kunstens aktuelle særudstillinger. Både i dialogerne i udstillingen og i de eksperimenterende opgaver i vores kreative værksted, Kunst-Lab. 

 

Forløbet

Inden besøget på museet, kan du vælge at arbejde med Kunstens undervisningsmateriale i klassen. Det anbefaler vi altid, da eleverne vil være ekstra klædt på til besøget. På museet bliver du og din klasse guidet igennem en spændende og afvekslende workshop, der både finder sted i udstillingen og i vores kreative værksted, Kunst-Lab, hvor en professionel kunstner sætter gang i anderledes afprøvende processer, der giver dine elever mulighed for at undersøge udstillingen gennem arbejde med hænderne. Efter besøget kan du vælge at arbejde videre med Kunstens undervisningsmateriale i klassen.
 

Se undervisningsmaterialer her →

 

Workshop på Kunsten

  • 3 timer med formidler og kunstner

  • Spændende dialoger i udstillingen 

  • Eksperimenterende og kreative opgaver i vores værksted Kunst-Lab. 

  • I værkstedet er der fokus på legen, eksperimentet og muligheden for fordybelse. Det vigtige i værkstedet er selve processen i at udvikle sin kreativitet og skabe noget – og ikke så meget det endelige slutprodukt. 

  • I udstillingen er der fokus på den gode, dybe dialog, hvor der er plads til at stille spørgsmål og afprøve tanker og meninger. Her er ingen rigtige svar eller tolkninger, så gruppen vil sammen finde frem til meningen med udstillingen, og forhåbentlig vil dine elever blive klogere på sig selv, hinanden og deres omverden. 

 

Praktisk information

Maks. antal elever: 28
Klassetrin: Mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser
Periode: Tirsdage, onsdage, torsdage (kl. 9-12.00)
Pris: Gratis 

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.