Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kunsten Indblik

Kunsten Indblik er formidlingsarrangementer for dig, der er nysgerrig på at møde kunsten på nye måder end ved klassiske omvisninger eller foredrag, og gerne vil dyrke et nyt fællesskab med andre omkring kunsten.

Arrangementsrækken Kunsten Indblik er formidlingsarrangementer, der finder sted på Kunsten den første onsdag i hver måned som en del af Kunsten Lounge. Fælles for alle arrangementerne er, at du med afsæt i et kunstværk vil opleve, hvordan museets samling eller aktuelle særudstillinger kan sættes i relation til omverden og aktuelle samfundstematikker i mødet med forskellige fagligheder. 


Hvordan vil en klassisk musiker tolke værkerne i en aktuel udstilling? Hvad vil en drømmetyder sige om surrealisternes drømmelignende fremstillinger? Hvordan vil en mindfulnessinstruktør bruge naturværker til at få dig til at fornemme nuet? Eller hvad vil en kropsaktivist sige om kvindekroppens fremstilling i kunstens samling? 

 

Arrangementerne vil give dig et nyt indblik i kunstværkerne, samt alternative måder at møde kunsten på, og måske endda dig selv og andre. 
 

Klik her for at se kommende Kunsten Indblik-arrangementer i vores kalender.