Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Læring

Organisationssamtale på Kunsten

En forfriskende og berigende måde for eksempelvis ledergruppen, bestyrelsen eller HR-afdelingen at tage hul på dialogen om medarbejdertilfredshed, bæredygtighed eller andre vigtige, strategiske emner.

Sammen med kunstformidler Teis Kronborg, der har en baggrund som leder og konsulent i det private erhvervsliv, vil I få god tid til at gå rundt i udstillingen Work it Out og samle inspiration og indtryk. Kunstnernes arbejde med forskellige temaer og fremstilling af det moderne arbejdsliv præsenteres, og I vil få brug for alle sanserne i forsøget på at opnå nye indsigter i arbejdslivets aspekter. Associationer, tanker, idéer og spørgsmål opstår og danner fundament for dagens anden halvdel.


I anden halvdel tager vi udgangspunkt i jeres egne erfaringer, når vi med afsæt i udstillingen behandler spørgsmål som ”Hvad er arbejde?”, ”Hvad er det bæredygtige arbejdsliv?” eller ”Hvorfor arbejder vi?”.


Vi vil forsøge at opnå ny og dybere indsigt i arbejdslivet uden at referere til ledelseslitteratur, forskning eller andre distancerede former for viden. Vi vil sammen, åbent og nysgerrigt undersøge vores forståelse af emnet med udgangspunkt i kunstværkerne. Metoden er sokratisk dialog, der adskiller sig væsentligt fra andre samtaleformer, både dem vi kender fra det professionelle liv og det private. Sokratiske dialoger opleves som dybe, uformelle, varme, givende og medrivende og kendetegnes blandt andet ved deres langsommelighed, nysgerrighed og dybde. Samtalen faciliteres af kunstformidler Teis Kronborg, der med sin baggrund i både det private erhvervsliv og filosofi har stor erfaring med samtaler af både professionel og filosofisk karakter.


Prøv noget nyt og opnå nye resultater.

 

Praktisk information

  • Hvornår: Tirsdage til fredage mellem kl. 10.00 og 15.00 eller onsdage mellem kl. 16.00-19.00 som et fyraftensarrangement
  • Varighed: 2,5 time
  • Hvem: Små virksomheder eller afdelinger i større koncerner
  • Pris: 3000,- + forplejning
  • Antal deltagere: Maks. 15 eller jf. eventuelle restriktioner

Lav en forespørgsel via formularen herunder

Beskriv kort hvem I er