Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Transport til museet

Skoler i Region Nordjylland kan benytte NTs ”udflugtsbilletter” til transport til og fra museet. Læs mere hos Nordjyllands Trafikselskab her.

 

Forsøg med gratiskørsel med bus i Aalborg Kommune for dagplejere, børnehaver og skoler mellem kl. 8:30 og 13

Nu bliver det muligt for dagplejere, børnehaver og skoler i Aalborg Kommune at rejse gratis med Nordjyllands Trafikselskab uden for myldretiden, hvis man er en gruppe på under 30 personer.

 

Alt, man skal gøre, er at blive kunde ved rejsekort erhverv og anskaffe et rejsekort erhverv. Et rejsekort erhverv bliver automatisk optanket ved der sendes en faktura til EAN-nummeret. Første gang optankes det med 1.000 kr. og der tankes op igen, når saldoen kommer under 100 kr. Der kan bestilles flere rejsekort erhverv til det samme EAN-nummer. Kortprisen pr. rejsekort erhverv er 50 kr.

 

I forbindelse med bestilling af rejsekort skal der gives tilladelse til, at Sundheds og kulturforvaltningen (SUN) kan se historikken for rejsekortet. Én gang om året trækker SUN historikken ud fra de rejsekort forvaltningerne ønsker gratiskørsel på. SUN udpeger hvilke ture på de enkelte rejsekort, der kan refunderes i forhold til de perioder, der er gratiskørsel, og sender information om beløbene til forvaltningerne. Derefter sender Skoleforvaltningen og Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen regning til SUN.


Hvornår kan der rejses?

Hverdage mellem kl. 8:30 og 13 og fra kl. 18 til 07. Første påstigning skal være efter kl. 8:30, og sidste påstigning skal være inden kl. 13.
Lørdage, søn- og helligdage gælder kortet hele døgnet, men rejser med natbus refunderes dog ikke.

 

Hvor kan I rejse?

Rejsekort erhverv kan bruges i alt kollektiv trafik inden for Aalborg Kommune, men rejser i tog refunderes ikke.

 

Hvis I er under 30 personer

Ved grupper på mindre end 30 personer behøver I ikke informere Nordjyllands Trafikselskab og Aalborg Kommune om, at I kommer. I stiger bare på bussen med rejsekortet og tjekker ind og ud efter gældende regler. Der indsættes ikke ekstrabusser for en gruppe på under 30 personer og NT’s rejsegaranti gælder ikke.

 

Hvis I er mellem 30 og 75 personer

Ved grupper mellem 30 og 75 personer er der ingen ændringer og der kan ikke køres gratis. Grupper over 30 personer skal som hidtil meldes til Nordjyllands Trafikselskab senest 5 hverdage før afrejse. Køb billet via NTbestilling.dk. Desuden skal Aalborg Kommunes kollektive trafik kontaktes for at sikre plads i bussen. Enten via mail til trafikmestre@aalborg.dk eller via telefon 9934 1934 mellem kl 9 og 11 på hverdage, så Aalborg Kommune har mulighed for at sikre jer plads i bussen. Det er kun muligt at få sat ekstrabusser ind mandag til fredag mellem kl. 9 og 13.  Der arbejdes på at lave et IT-system, der kan håndtere disse kørsler, så der kun er en indgang til anmeldelse af kørsel.

 

Hvis I er over 75 personer

Ved grupper over 75 personer skal I selv sørge for kontakt, bestilling og betaling til et firma, der har turistbusser.

 

Barnevogne og bagage

Det er muligt at tage barnevogne, klapvogne mv. med i bussen gratis, hvis der er plads. Det er chaufføren, der bestemmer, om der er plads i bussen, og der er max. plads til to normale vogne pr. bus, dog max. én motoriseret klap-/barnevogn. Større mængde bagage kan ikke medbringes.

 

Sådan bliver I rejsekort erhverv kunde

For at blive kunde hos rejsekort erhverv, skal I indgå en rammeaftale med Nordjyllands Trafikselskab.

  • Ansøgningen om at blive rejsekort erhverv kunde sker på www.rejsekort.dk/erhverv.
  • Efter udfyldelsen modtager I kvittering for modtagelsen og efterfølgende fremsender NT rammeaftalen til jeres godkendelse.
  • I underskriver og uploader rammeaftale via fremsendt link.
  • I underskriver og uploader aftale om at Aalborg Kommune Kollektiv Trafik må få adgang til jeres rejsekortdata
  • Herefter er I rejsekort erhverv kunde og kan bestille rejsekort erhverv via fremsendt link.