Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Læring

Virksomhedsdating på Kunsten

Kunsten tilbyder i rammerne af udstillingen Work it Out en anderledes erfaringsudveksling med fokus på nysgerrig dialog og med kreativitet som motor.

Vi tror på, at mødet med mennesker fra andre brancher og virksomheder over for billedkunsten kan anspore givende dialoger, der kan forandre mennesker, samfund og organisationer.


I bliver taget godt imod af kunstformidler Teis Kronborg, der med en baggrund som leder og konsulent i det private erhvervsliv taler både kunstens og erhvervslivets sprog. Teis introducerer til udstillingen og dagens program. Herefter sætter vi små hold sammen på tværs af virksomheder og afdelinger, og I sendes på egen hånd ud i udstillingen med små dialogkort, der med afsæt i kunstværkerne ansporer til dialog og refleksion.

 

Øvelserne er enten dialogiske, kreative eller en blanding heraf. I vil således kunne opleve små iagttagelsesøvelser, samtaleøvelser, tegneøvelser eller opgaver med mere konkret erfaringsudveksling.

 

Velkommen til en sjov og anderledes aktivitet med masser af inspiration fra både billedkunstens verden og andre fagligheder.

 

NB.: Pakken kan også bestilles til udelukkende internt brug, hvis dette ønskes. Samtidig forbeholder Kunsten sig retten til at gennemføre forløbet, såfremt kun én virksomhed har tilmeldt sig pågældende dag. Virksomheden informeres naturligvis om dette inden.

 

Praktisk information

  • Hvornår: Tirsdage til fredage mellem kl. 10.00 og 15.00 eller onsdag mellem 16.00 og 19.00 som et fyraftensarrangement.
  • Varighed: 1,5 time
  • Hvem: Små virksomheder eller afdelinger i større koncerner
  • Pris: 2.000,- + forplejning
  • Antal deltagere: Maks. 15 eller jf. eventuelle restriktioner

Lav en forespørgsel via formularen herunder

Beskriv kort hvem I er