Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kunsten Summer Lounge er klar med bredeste program nogensinde

22. jun 2020, 09:00

Trio Sussi og Leo åbner dette års Kunsten Summer Lounge sammen med Lukas, der er blevet landskendt gennem den nye DR3-dokumentar "Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo".

Velkommen til Kunsten Summer Lounge 2020.

 

Sådan lyder det ud over Skulpturparken fra 24. juni og ti onsdage frem til og med 26. august.

 

Og i år åbner den hyggelige sommerlounge med skaberkraft for fuld udblæsning, når Sussi og Leo giver en talk og en minikoncert.

Med sig på scenen til talken har de Lukas på 16 år, der er hovedperson i den meget sete DR-dokumentar ”Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo”. Udsendelsen handler om, hvordan den almindelige, lidt generte teenagedrengs liv forandrede sig til det bedre, da han sammen med sin mor flyttede ind til parret på gården i Saltum og blev hvirvlet ind i numse-selfies, pailletter og Sussis store drømme. 

 

Hele spektret
Men Kunsten Summer Lounge byder naturligvis også på mere for Kunsten traditionelle navne.

 

Lydmor, Angående mig, Hymns from Nineveh og Undertekst leverer blandt andre musikken. 

 

På talk-siden kan gæsterne blandt andet glæde sig til samtaler med Michael Bojesen, fondsleder af Statens Kunstfond, og kunstneren Lydmor. Svend Brinkmann lægger også vejen forbi til en samtale blandt andet om at være ung og på vej ud på arbejdsmarkedet. Den landskendte, folkekære biolog Vicky Knudsen fylder parken med sin smittende passion for naturen i anledningen af udstillingen Landskab, der snart åbner. Derudover besøger duoen bag "Vanvittig verdenshistorie" parken med en særlig kunstvinkel på den populære podcast, og Youtuber og radiovært Johnni Gade giver sommergæsterne inspiration og en særlig lounge-rap.

 

-  På trods af alt den usikkerhed, som coronakrisen medførte, er det især med Spar Nord Fondens hjælp lykkedes os at sætte et rigtig spændende og bredt program sammen. Et program, der i høj grad sætter handling bag Kunstens kernebegreb "skaberkraft" samt vores ønske om at være et oplevelseshus for alle. Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler, så dette års Kunsten Summer Lounge bliver tryg - og så glæder vi os rigtig meget til at give gæsterne en masse forskellige oplevelser og indtryk, siger Lars Ulrich Hansen, kommunikationschef på Kunsten.  

 

Kunsten Summer Lounge er støttet af Spar Nord, Skagerak og Aalborg Portland.

Hele programmet kan ses på kunsten.dk/lounge.

 

På grund af skærpede krav til afstand mellem skal gæsterne forudbestille plads til hvert enkelt onsdag. Det koster 25 kr. i reservationsgebyr pr. billet.

Læs øvrige forholdregler i forhold til COVID-19 på kunsten.dk/genåbning.