Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Anna Juul/Veronika Katinka – satire, psykoser og skaberkraft

Forfatter Anna Juul har med egne ord ”fuld plade” på psykiske diagnoser. Hun er også ét af Danmarks største satiretalenter. Mød hende, når hun præsenterer helt nyt materiale på Kunsten.

De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

 

Anna Juul (f. 1992) er uddannet manuskriptforfatter og er blevet kendt som sit alter ego, Veronika Katinka. Hun har gjort kometkarriere og har blandt andet skrevet fast for Den korte radioavis, været medforfatter på Orkesteret og står bag DR3-serien Min Kamp. Hun har skrevet to bøger: Jeg bruger min krop som et møbel + Penge og Bacon.


Hun er også en stærk stemme, når det gælder mangel på ressourcer i psykiatrien.


Anna Juul er åben omkring, at hun har været indlagt på den lukkede afdeling. Hun kæmper til stadighed med psykoser og deraf følgende frygt, skam, forvirring – og ikke mindst dyb udmattelse.


Anna Juul besøger os i forbindelse med udstillingen Omkring Hill, hvor Tal R og Mamma Andersson har fundet inspiration til helt nye værker i den store kunstner Carl Fredrik Hills sygdomstegninger.


For måske er kunst i alle afskygninger en ventil for det plagede sind?
 
Vært: Mette Kirstine, Kunsten

Foto: Lindhardt og Ringhof/Fryd Frydendahl

Datoer

19. okt 2022, 17:00 til 18:00

Praktisk information

De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

 

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgeyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Døren til auditoriet åbner kl. 16.30.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af