Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Det tredje sted: Med kroppen i byen

Lægger du mærke til, hvad byen gør ved dig?

’Med kroppen i byen’ er på én gang en byvandring, performance og debat på Kunsten. Arrangementet starter på Gabels Torv, hvor publikum bliver inviteret til en performance med deltagelse af unge fra det sociale projekt Arctic Street Food. Herefter går vi sammen til Kunsten og undervejs skal vi undersøge, hvordan vi oplever byens rum med kroppen. Forskellige steder fremkalder følelser, stemninger og minder hos os. Disse stemninger og følelser er afhængige af, hvem vi er og hvilken relation til byen, vi har. På Kunsten bliver du inviteret til en debat i museets bibliotek. Her skal vi tale om byrummet som et sted for vores fælles hukommelse, erfaringer, og oplevelse af at høre til, eller ikke at høre til. Udover Amalia Fonfara, Sania Dzalbe og Mads Siegenfeldt, leder af Arctic Street Food har vi inviteret den dansk/grønlandske dramaturg Siri Poulsen til at deltage i samtalen. Poulsen har blandt andet produceret lydvandringen Spor af Grønland, hvor hun inviterer folk der færdes på Christianshavn, til at opleve deres by på en anderledes måde. I lydvandringen åbner Poulsen op til steder, der fortæller en historie om Grønland, som ikke normalt bliver fortalt.

 

Program

17.00 Mødested ved Arctic Street Food mobile køkken på Gabels Torv. Performance med Arctic Street Food og Amalia Fonfara. Herefter går vi samlet tilbage til Kunsten.

18.00-19.00 Debat i Kunstens bibliotek. Debatten er en samtale mellem publikum og et gæstepanel bestående af: Amalia Fonfara (kunstner og del af DECOLONI_AAL), Sania Dzalbe (social geograf og ph.d.-studerende ved Umeå Universitet), Mads Siegenfeldt (leder af Arctic Street Food) og Siri Paulsen (dramaturg og skaber af Spor af Grønland). Debatten modereres af Signe Meisner Christensen (kurator og del af DECOLONI_AAL).

 

Arctic Street Food serverer specialiteter med råvarer fra Grønland i Aalborgs byrum. © Mads Siegenfeldt

 

Læs mere om 'Med kroppen i byen' her.

Tilmeldingsformular

Datoer

30. mar 2022, 17:00 til 19:00

Praktisk information

  • Det er gratis at deltage i arrangementet, men kræver tilmelding her på siden.
  • Entré til museet er inkluderet i tilmeldingen

Kategorier

Det tredje sted er støttet af