Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Lounge: Kenneth Dahl Knudsen m. band + Lone Kühlmann

Kunst, musik, talks, mad – vi inviterer dig indenfor til en hyggelig onsdag med Kunsten Lounge.

Program

Kl. 17.00 Talk: Lone Kühlmann

– Lone Kühlmann var ansat i DR i 18 år som bl.a. udlandskorrespondent, har været bestyrelsesformand i TV 2 og chefredaktør på Alt for damerne. Hun har desuden udgivet en række bøger og er en populær foredragsholder. Hun er uddannet fra Journalisthøjskolen og Columbia. Som studerende i New York var hun aktiv i ligestillingskampen og mødte ikoniske kvinderetsforkæmpere som Gloria Steinem, Bella Abzug og Betty Friedan. Mød hende til en samtale om kønsroller og ligestilling i Guds eget land. 

 

Kl. 18.00 & kl. 19.00: Videoværker om LGBT+-miljø i Istanbul (i Auditoriet)

– Den prisvindende instruktør Lotte Nielsen præsenterer sine to videoværker om LGBT+-miljøet i Istanbul. Siden det mislykkede militærkup mod præsident Erdogan i 2016 har miljøet været under øget, politisk pres og lever i frygten for hadforbrydelser. Begge film fokuserer på en lille gruppe studerende, der fortæller om, leger med og udforsker deres identitet på en forladt skole. Værkerne er sanselige og bevæger sig elegant mellem dokumentar og kunst. De to film hedder henh. YAOI og Haus of Dragons. De to værker kan stå alene, men også ses i en sammenhæng. Der vil være mulighed for spørgsmål efter de to forevisninger.
Filmene har tyrkisk tale og engelske undertekster.  

 

Kl. 19.30 Musik / Kunsten Indblik: Kenneth Dahl Knudsen m. band

– Denne decemberaften inviteres du med ind i et betagende univers af musik og kunst. Kenneth Dahl Knudsen vil ledsaget af et band opføre musikalske fortolkninger af kunstneren Louise Nevelson, som er aktuel i udstillingen Skyggernes Skulptør. Kom og vær med, når tonerne af både jazz og moderne kompositionsmusik indtager museet, hvor Kenneth også vil fortælle om sin inspiration og fascination af Nevelsons kunst.

 

Hele aftenen serverer Café Aalto en lækker og unik Lounge-menu. Du vælger selv om du spiser to eller tre retter. Reserver din pladsen i Café Aalto allerede nu.

 

Fri éntre hele aftenen for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon. Ellers gælder alm. entrépriser.

Datoer

2. dec 2020, 16:00 til 20:30

Særlige forholdsregler

For at give en tryg og sikker oplevelse, når du besøger os til Lounge, følger vi naturligvis myndighedernes vejledninger.

 

  • Museets forskellige faciliteter og områder er adgangsbegrænsede. Personalet vil sørge for kontrol af alle områder.
  • Forlader du din plads i et af områderne, tildeles pladsen en anden, såfremt der er kø til området.
  • Du skal bære mundbind eller visir på museet, når du er stående og gående. Du må fjerne mundbindet, når du sidder ved dit bord i Café Aalto eller på stole i udstillingerne.

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.

Kunsten Lounge er støttet af