Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Ganger + Mænd, der hader kvinder

25. aug 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. 

Talk: Mænd, der hader kvinder 

Som modtræk til feminismen og metoo-bevægelsen er der vokset kvindehad samt en antifeministisk bevægelse frem. I ekstreme tilfælde fører det til grupper af incels (mænd, der ifølge dem selv lever i et ufrivilligt cølibat, hvor kvinder nægter dem sex og kærlighed), som misbruger og ydmyger kvinder. Mød to forskere, Telli Betül Karacan og Manni Crone, der kan gøre os klogere på psykologien og konsekvenserne bag. 

 

Musik: Ganger 

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debutalbum ”Mørk”, som blev modtaget meget positivt af et samlet anmelderkorps, og siden da har bandet taget Danmark med storm. I oktober 2020 udgav gruppen så den længe ventede opfølger, ”Tro”, som er anden del af den planlagte ”Mørktropisk”- trilogi, som blandt andet fik topkarakter med seks stjerner i Gaffa. Gaffas anmelder skrev: ”Tro er ikke bare kulminationen på den nye, danske popscene eller den foreløbige kulmination på Gangers kunstneriske udvikling. Det er, forhåbentlig, en plade, der vil hænge ved for fremtiden og optage samme kulturelle rum, som andre store mesterværker i dansk rock.”

 

Ganger - Styrke

Datoer

25. aug 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré 

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.