Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Mød eksperten

I vores 'Mød eksperten'-serie får du en introduktion til en aktuel udstilling og et unikt indblik i de bagvedliggende tanker og idéer af en af museets kuratorer.

15. september: Formens magi

Mød Kunstens direktør og kurator på udstillingen Formens magi, Lasse Andersson. Lasse vil fortælle om tilblivelsen af udstillingen, samarbejdet med Louisiana og Designmuseum Danmark, og selvfølgelig om det spændingsfelt, der er mellem design, kunst og arkitektur, som Formens magi belyser på forskellige måder.


17. november: Work it Out

Mød Teis Kronborg, som er en del af kurator-teamet bag Kunstens store visionsudstilling Work it Out. Udstillingen tager arbejdslivet op til diskussion, og er rasende relevant for alle der gør sig tanker om deres fremtid på arbejdsmarkedet, står udenfor det, er en del af det på forskellig vis, eller har forladt det. Work it Out sætter store og små tanker i gang om det arbejdsmarked, som mange bruger meget tid og energi på at forholde sig til. Teis vil fortælle om udstillingens forskellige temaer og kunstværker, og introducere jer til hvordan I selv kan deltage i et par af kunstværkerne, hvis I har lyst.

Datoer

15. sep 2021, 17:30 til 18:30
17. nov 2021, 17:30 til 18:30

Praktisk information

  • Pris pr. billet pr. dato: 30 kr.
  • Udover billet til Mød eksperten, skal du også købe entré til museet. Entré kan købes separat via vores webshop her eller ved ankomst til museet.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré, men skal stadig købe billet til Mød eksperten.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Kategorier