Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Talk: A Seat At The Table

Naima Yasin og Ingrid Baraka fra podcasten A Seat At The Table gæster Toyin Ojih Odutolas udstilling Modvægtens teori på Kunsten. Her fortæller de om, hvordan de udfordrer status quo via deres samtalepodcast og selv får skabt en verden, hvor de som etnisk minoritet og kvinder ser sig selv mere retvisende repræsenteret i offentlige samtaler og debatter om køn, magt, klasse og race.

 
Om A Seat At The Table

A Seat At The Table er en prisvindende samtalepodcast med værterne Naima Yasin & Ingrid Baraka. Siden første afsnit blev udgivet i juni 2017, og der er i dag mere end 60 afsnit, der alle har en mission om at give endnu flere mennesker en plads ved bordet. Værterne tager, med udgangspunkt i deres liv, fat på en lang række emner, der åbent, ærligt og humoristisk berører personlige, relationelle og samfundsrelaterede emner.

 

Om Modvægtens teori

Toyin Ojih Odutola er født i Nigeria og arbejder i dag som kunstner i New York. Hun er verdenskendt for sine store tegninger, og i denne udstilling blander hun fiktion med virkeligheden og skaber fascinerende, mytologiske fortællinger. Gennem en ny serie værker udforsker hun et imperialistisk samfund, hvor traditionelle magtstrukturer vendes på hovedet: Kvindelige herskere betjenes af mandlige arbejdere, og det er ikke tilladt at have forhold med mennesker af det modsatte køn.
 
Der er rig mulighed for at besøge Café Aalto før eller efter dagens talk. Her serveres der som altid brunch fra kl. 10.00-13.00. Book bord her.

Datoer

15. maj 2021, 11:00 til 12:00

Praktisk information

  • Tilmelding er ikke nødvendig og der er fri adgang, når entreen til museet er betalt.
  • Vi overholder de aktuelle corona-retningslinjer med hensyn til antal publikum.

Vedrørende genåbningen og din sikkerhed

Kunsten overholder naturligvis alle gældende restriktioner og anbefalinger, så dit besøg bliver trygt og rart. Læs mere på kunsten.dk/genåbning.

 

Alle gæster over 15 år skal kunne fremvise gyldigt Coronapas.

Kategorier