Kalender

Udstillingsåbning: Store spejl på væggen der!

Kom og vær med til at åbne udstillingen Store spejl på væggen der!, vores nye sanselige udstilling med værker, der involverer dig gennem spejling, refleksion og deltagelse.

Når vi åbner udstillingen Store spejl på væggen der! kan du komme med rundt udstillingen, både i børnehøjde og voksenstørrelse. Vi afholder to ture rundt i udstillingen for hele familien, hvor vi afslutter turen med et besøg i vores Alrum, hvor en professionel kunstner hjælper dig i gang med at lave din helt egen spejlkunst. Vi har også to 'mød eksperten'-ture, som er mest for voksne.

 

Noget for enhver smag i Café Aalto

Café Aalto har til denne åbning lavet en særlig menu for børn og voksne, så du kan afslutte dit besøg med en lækker aftensmad. Menuen i Café Aalto består af græskarsuppe med kerner og urteolie (85 kr.), glaseret oksespidsbryst med jordskokker og sylterier (165 kr.) og Lundstrøm-inspireret dessert af appelsin, mascarpone og rosenmarin (65 kr.). Til børnene er der også foccaciabolle med tomat, skinke og ost (45 kr.) og pasta carbonara (55 kr.)

 

Vi glæder os til at se dig!