Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Store spejl på væggen der!

11. okt 2017 til 2. apr 2018

På udstillingen Store spejl på væggen der! iscenesætter vi en lang række spændende spejlværker fra Kunstens egen samling sammen med værker, der på andre måder inddrager dig som beskuer. Som du vil opleve, træder mange af udstillingens værker først i karakter i det øjeblik, du ser på dem.

Kunsten inviterer dig inden for i en udstilling, hvor omdrejningspunktet er spejling og bevægelse – i spændende samspil med lyset. I udstillingen er du velkommen til at interagere med værkerne – f.eks. ved at gå ind i dem. Udstillingen udfordrer dig til at se dig selv dybt i øjnene og mærke efter, hvad der sker i din krop i mødet med kunstens verden. På et dybere plan indbyder værkerne til at komme i kontakt med din egen skaberkraft og finde mod til at lade dig engagere i værkerne.

 

Hovedværket i Store spejl på væggen der! er Thilo Franks spejlkabinet, 'The Phoenix is closer than it appears', hvor du kan tage en tur på en gynge midt i værket. Andre værker på udstillingen omfatter blandt andet Jeppe Heins bevægelige bænke, som uventet kan tage dig med på en tur gennem udstillingen; Olafur Eliassons mosrum, som indhyller dig i en ægte naturoplevelse indendørs på museet; Marianne Hesselbjergs spejlstakit, 'Before/After', og AVPDs lysende hvide cylinder, 'Fade to Black'. Fælles for størstedelen af udstillingens værker er, at de først får deres tiltænkte virkning i samspil med din tilstedeværelse, din krop, dine bevægelser og tiden.

 

thilo frank the phoenix is closer than it appears

 

Presse