Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Museet genåbner 21. april. Vi glæder os til at se dig igen!

Besøg

Café Aalto

Fuldend din kunstoplevelse med et besøg i Kunstens café. Velkommen i Kunstens café – Aalto.

Se menuBook bord

 

På Café Aalto er menukortet inspireret af sæsonens bedste råvarer. Vores kok Tina Jakobsen har tidligere skabt mirakler på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus – og lavet mad til den norske kongefamilie. To gange har hun modtaget priser for sine desserter. Prøv vores lækre weekendbrunch eller en af de delikate frokostretter til yderst rimelige priser.

 

Book bord

Der kan især i weekender og ferier være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du booker bord ved at ringe til os på 99 82 41 08 eller ved at klikke her.

 

Bemærk: Ønsker du at booke bord til otte personer eller mere, kontakt os venligst på cafe@kunsten.dk. Ønsker du at afbestille et bord, bedes du ringe i caféens åbningstid.

 

Brunch i weekenden

Café Aalto serverer brunch i alle weekender og helligdage, samt vinter-, påske- og efterårsferien, såvel som mellem jul og nytår. 

Der er med andre ord rig mulighed for at nyde en lækker Café Aalto-brunch, når du slukker for hverdagens travle kalender.

 

Åbningstider

Café Aalto følger museets åbningstider, vi lukker dog 30 min. før museet. Se åbningstiderne her.

Der er også mulighed for at besøge Café Aalto uden at betale entré, dog undtaget når vi afholder Kunsten Lounge (første onsdag i måneden).

 

Særligt vedr. Kunsten Lounge

Der skal indløses entré til museet, hvis du ønsker at besøge Café Aalto på den første onsdag i måneden. Her afholdes der Kunsten Lounge på hele museet.

Vedr. mundbind i Café Aalto

Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt i museets café-område, skal bære mundbind eller visir. Når du har sat dig ved et bord, må du gerne tage mundbindet af. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind. Læs mere her.

Spar 10% på dit køb – bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Spar 10% på dit køb – bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Vis dit klubkort, når du spiser i Café Aalto eller handler i Butik Kunsten, så får du 10% i rabat for dig og din ledsager.