Serveres kl. 11.30-15.00
samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG kl. 16.30-20.00
Hvide asparges med sauce hollandaise, serranoskinke,
sprøde coutons og crudité
(Kan laves vegetarisk)
185,-
Koldrøget færøsk laks med ramsløgscreme, grønne asparges,
hytteost, salater og sprød rug
148,-
Sprødt foccaciabrød med søkogte rejer, dildmayo,
lime/tonic confit, hjertesalat og crudité
148,-
Sprød Rillette af gris med trøffelcreme, bøgehatte,
wasabi peanuts og salater
148,-
Bagt Skagens fisk med forårsgrønt
og skaldyrs skum
185,-
Efter sæsonens tilgang (forret og hovedret)
(Spørg betjeningen om aftenens menu)
Kan kun bestilles til hele bordet
248,- pr. person
(Serveres kun efter kl. 16.30 tirsdag, onsdag og torsdag)
Til a la carte retterne serveres der surdejsbrød fra eget bageri
samt smør fra Arla Unika
Serveres kl. 10.00-16.30
samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG indtil kl. 20.00
(lukket mellem 16.00 og 16.30)
Surdejsbolle fra eget bageri med Gammel knas ost
og smør fra Arla Unika samt bærmarmelade.
(serveres kun kl. 10.00-16.30)
58,-
Marmorkage med hasselnødder, chokolade og citrus noter
58,-
Gateau Marcel med hvid chokolade, karamelliseret ananas
og eksotisk frugtpuré
85,-
Rabarber kompot med rosmarin crumble,
luftig flødeskum og sprød marengs
58,-
Spørg betjeningen
38,-
Ostetallerken – med fire slags danske oste, hybenkompot, oliven og rugkiks
125,-
Spanske oliven, soja mandler og sprøde chips med dip
48,-
Serveres lørdag, søndag, FERIER og helligdage kl. 10.00-13.00
Cremet røræg af ØKO æg med hjemmelavet brunch pølse, sprød bacon og purløg
Koldrøget færøsk laks med hytteost, ramsløgscreme,
asparges og salater
Salat af skinke med urter, soltørrede tomater og oliven
Græsk yoghurt med frugt puré og rugknas
Arla Unika ost med hyben kompot og rugkiks
Mazarinkage med syltet frugt
Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri
samt smør fra Arla Unika
168,-
Kan kun bestilles til hele bordet
Ønsker man elementer udskiftet, vil der være en merpris
serveres kl. 11.30-15.00
Samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG 16.30-20.00
34,-
55,-
50,-
55,-
Serveres lørdag, søndag, FERIER og helligdage kl. 10.00 til 13.00
Serranoskinke
Cremet røræg af ØKO æg med hjemmelavet brunch pølse, sprød bacon og purløg
Græsk yoghurt med frugtpuré og rugknas
Mazarinkage med syltet frugt
Hasselnøddecreme
Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri
samt smør fra Arla Unika
68,-