Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Menukort

A la carte

Serveres kl. 11.30-15.00 Tirsdag til fredag

samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG kl. 16.30-20.00

 

Dansk økologisk buratta fra La Treccia

Serveret med saltbagte rødbeder, syltede tomater, soya mandler, hindbær/balsamico sirup og salat

150,-

 

”Open Burger”

Sprød frilandskylling med panko og havgus serveret med sesam majonnaise, hjemmelavet sylt og salat

Hertil serveres fritter. Kan også laves vegetarisk.

175,-

 

Kartoffelpizza på surdejsbund

Med løg, mascarpone, gammel knas og frisk rosmarin

155,-

 

Bryst af kalv

Braiseret bryst af kalv serveret med ristede svampe, kartoffelcreme m. persille og olivenolie hertil kraftig sauce

185,-

 

A la carte

Serveres kl. 11.30-15.00 Tirsdag til fredag

 

Salat med confiteret and

Serveret med æble, jordskokker, græskarkerner, syltede løg, kål, salat og urter

145,-

 

Rejemad

Letrøgede rejer serveret på grillet surdejsbrød med æggesalat, syltede tomater, urtemayo, salat og urter

150,-

 

3 små kunstværker på nybagt brød

Røget laks med urtemayo og agurk
Kartoffel med rygeost og sprøde kartoffelchips
Hønsesalat med syltede svampe

155,-

 

bagværk & snacks

Serveres kl. 10.00-16.30 tirsdag til fredag

samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG indtil kl. 20.00
(lukket mellem 16.00 og 16.30)

 

Sprød surdejsbolle

Fra eget bageri

Gammel knas ost og smør fra Arla Unika samt marmelade

Serveres kun kl. 10.00-16.30

58,- 

 

3 danske oste

Gammel knas, Sirius og Rød Sønderhaven – Serveret med oliven og havtornmarmelade

110,-

 

Snacktallerken

Spanske oliven, sojamandler, havgus ost, sprøde chips og gourmetskinke
125,-

 

 

DESSERTKORT

Serveres kl. 10.00-16.30

samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG indtil kl. 20.00
(lukket mellem 16.00 og 16.30)

 

Brownie med creme fraiche-creme

Med saltkaramel og valnødder

85,-

 

Mandelkage med vaniljecreme og bær

Hertil serveres hindbærsorbet

75,-

 

Hjemmelavet flødebolle

Med karamelchokolade og hasselnødder

45,-

 

Cheesecake med hvid chokolade og passionspure

85,-

 

Tre slags hjemmelavet sødt

Spørg betjeningen

38,-

 

Se også dagens udvalg af kager

Disse kan også købes med hjem

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag, søndag, FERIER (ikke i sommerferien) og helligdage kl. 10.00-15.00

 

Cremet røræg af økologiske æg med brunch pølse, sprød bacon og purløg
Koldrøget færøsk laks med hytteost, limemayo og agurk
Serranoskinke med urter, soltørrede tomater og oliven
Græsk yoghurt med bærpure og granola
Arla Unika ost med havtorn/abrikos kompot og rugkiks
Hjemmelavet kage

Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri samt smør fra Arla Unika

 

168,-

Kan kun bestilles til hele bordet

Ønsker man elementer udskiftet, vil der være en merpris

 

Start din brunch med et glas cava 65,-/325,-

 

A LA CARTE
TIL de yngste op til 12 år

serveres kl. 11.30-15.00

Samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG 16.30-20.00

 

Sprød surdejsbolle fra eget bageri med smør

34,-

 

Lune frikadeller serveret med grønsagssnack

65,-

 

Kyllingeburger med tomat, agurk og fritter

85,-

 

Børnepizza – margherita eller skinke

85,-

 

Fritter m. ketchup og remoulade

45,-

 

 

Børnebrunch

Serveres lørdag, søndag, FERIER (ikke i sommerferien) og helligdage kl. 10.00 til 15.00


Cremet røræg af økologiske æg med brunchpølse, sprød bacon og purløg
Græsk yoghurt med bærpure og granola

Serranoskinke

Nutella
Hjemmelavet kage

 

Hertil serveres rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri samt smør fra Arla Unika


68,-

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.