Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Menukort

Frokost

Serveres Tirsdag til fredag kl. 11.30-15.00

 

Salat med bønner og rodfrugter

Frisk salat, bønner med urter, rodfrugtecrudite, rødbedepesto og sprøde papadums.

Serveres med hjemmebagt surdejsbrød.

145,-

 

Open Burger

Friteret kylling, æble-/mango-salsa med koriander, rødløg, frisk chili og kimchimayo.

Hertil serveres fritter.

Kan også laves vegetarisk.

175,-

 

Frisk pasta

Serveret med laks. Hertil cremet sauce med hvidvin og basilikum.

Serveres med hjemmebagt surdejsbrød.

175,-

 

3 små kunstværker

Koldrøget laks serveret med æble, selleri og kapers.

Hjemmelavet postej serveret med syltede svampe og urter.
Frilandsgris med trøffelmayo, salat og urter.

 

Serveres med hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød.

185,-

 

Rejemad

Letrøgede rejer serveret på grillet surdejsbrød med friskost, urtemayo, salat og urter.

150,-

 

Burrattapizza på surdejsbund

Burratta, tomatsauce, basilikum og olivenolie.

155,-

 

AFten

Serveres TIRSDAG-TORSDAG kl. 16:30-20:00

 

Salat med bønner og rodfrugter

Frisk salat, bønner med urter, rodfrugtecrudite, rødbedepesto og sprøde papadums.
Serveres med hjemmebagt surdejsbrød.

145,-

 

Open Burger

Friteret kylling, æble/mango salsa med koriander, rødløg, frisk chili og kimchimayo.

Hertil serveres fritter.

Kan også laves vegetarisk.

175,-

 

Frisk pasta

Serveret med laks. Hertil cremet sauce med hvidvin og basilikum.
Serveres med hjemmebagt surdejsbrød.

175,-

 

Frilandsgris

Dansk frilandsgris fra Rosenbeck serveret med grønkål, jordskokker og æbler. Serveres med kraftig sauce og kartofler med urter.

185,-

 

Burattapizza på surdejsbund

Buratta, tomatsauce, basilikum og olivenolie.

155,-

 

 

bagværk & snacks

Serveres TIRSDAG-FREDAG kl. 10.00-16.30

samt TIRSDAG-TORSDAG indtil kl. 20.00
(lukket mellem 16.00 og 16.30)

 

Sprød surdejsbolle

Fra eget bageri.

Gammel knas ost og smør fra Arla Unika samt marmelade.

Serveres kun kl. 10.00-16.30.

58,- 

 

3 danske oste

Gammel knas, Sirius og Rød Sønderhaven – serveret med oliven og havtornmarmelade.

110,-

 

Snacktallerken

Spanske oliven, sojamandler, havgus ost, sprøde chips og gourmetskinke.
125,-

 

Konditorens kager

Se konditorens udvalg af kager på baren

Priser fremgår ved kagerne

 

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag og søndag kl. 10.00-15.00

 

Cremet røræg af økologiske æg med brunch pølse, sprød bacon og purløg
Koldrøget færøsk laks med hytteost, limemayo og agurk
Crossaint serveret med hjemmelavet hønsesalat og syltede svampe.
Grillet toast med skinke fra Rosenbeck og Gammel Knas
Arla Unika ost med havtorn/abrikos kompot og knækbrød
Hjemmelavet kage

Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri samt smør fra Arla Unika

 

178,-

Kan kun bestilles til hele bordet

Ønsker man elementer udskiftet, vil der være en merpris

 

Start din brunch med et glas cava 65,-/325,-

 

 

TIL de yngste op til 12 år

serveres kl. 11.30-15.00

Samt TIRSDAG-TORSDAG 16.30-20.00

 

Sprød surdejsbolle fra eget bageri med smør

34,-

 

Lune frikadeller serveret med grøntsagssnack

65,-

 

Kyllingeburger med tomat, agurk og fritter

85,-

 

Børnepizza – margherita eller skinke

85,-

 

Fritter med ketchup og remoulade

45,-

 

 

Børnebrunch

Serveres lørdag og søndag kl. 10.00 til 15.00

 

Yoghurt rørt med hindbærpure serveret med crumble

Cremet røræg af økologiske æg med brunchpølse, sprød bacon og purløg

Grillet toast med skinke fra Rosenbeck og Gammel Knas

Nutella
Hjemmelavet kage

 

Hertil serveres rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri samt smør fra Arla Unika


75,-

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.