Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Menukort

A la carte

Serveres tirsdag til søndag kl. 11.30-15.00

 

Laks

Koldrøget færøsk laks med citroncreme, radiser, syltet glaskål, agurk og sprøde papadums

135,-

 

Carpaccio

Carpaccio af okseinderlår med trøffelcreme, revet vesterhavsost, syltet græskar, oliven og salater

135,-

 

Toast Melba

Sprødt focacciabrød med søkogte rejer, avokadocreme, lime-/tonicgele, hjertesalat og dildvinaigrette

140,-

 

Torsk

Bagt torsk med sprød paprikacrust, røget peberfrugtkompot og cremet peberfrugtsuppe

140,-

 

Risotto

Cremet risotto med stegte svampe, spinat, friskost, confiteret vagtellår og trøffelsmør

140,-

 

Cafe Aalto-gryde

Braiseret oksespidsbryst med selleripure, perleløg, sylterier og mild pebersauce

140,-

 

bagværk & snacks

Serveres tirsdag til søndag kl. 10.00-16.30

 

Grovbolle med malt og kerner

Serveres med Arla Unika Gammel Knas-ost, økologisk smør og hyben-/havtornmarmelade

48,- 

 

Gammel-daws æblekage med et twist

Æblekompot, syltede æbler, vanilje-/rosmarincrumble, flødeskum og sprøde mandler

55,-

 

Gateau Marcel chokoladekage

Med passionsfrugtpure, luftig skum og sprød hvid chokolade

60,-

 

To slags sødt til kaffen

Hvid og mørk chokolade

28,-

 

Fire slags oste

Med hybenkompot, oliven og paleobrød

85,-

 

Spanske mandler og oliven

35,-

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-13.00

 

Koldrøget færøsk laks med agurk og citroncreme
Lun leverpostej rørt med urter og valnødder, dertil med svampe og karse
Serranoskinke med oliven, soltørret tomat og trøffelcreme
Røræg af økologiske æg fra Bøgebæk med brunchpølse og sprød bacon
Arla Unikas Gammel Knas-ost med hybenkompot og paleobrød
Græsk yoghurt med bærpure og sprød havre 
Brownie med passionsfrugtpure og melon
 

145,-

 

Børnemenu

For børn op til 12 år

 

Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade, rugbrød og salat    

55,-

 

Sprødt foccaciabrød med tomat, lufttørret skinke og parmesan

45,-

 

Børnebrunch

Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 til 13.00

 

Røræg af økologiske æg fra Bøgebæk med brunchpølse og sprød bacon
Græsk yoghurt med bærpuré og sprød rugknas
Lufttørret skinke og melon
Nougatcreme
Brownie med passionsfrugtpuré


65,-

 

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.

Vedr. mundbind i Café Aalto

Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt i museets café-område, skal bære mundbind eller visir. Når du har sat dig ved et bord, må du gerne tage mundbindet af. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind. Læs mere her.