Sprog

Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Menukort

A la carte

Serveres kl. 11.30-15.00

samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG kl. 16.30-20.00

 

 

Hvide asparges

Hvide asparges med sauce hollandaise, serranoskinke,
sprøde coutons og crudité
(Kan laves vegetarisk)

185,-

 

Laks

Koldrøget færøsk laks med ramsløgscreme, grønne asparges,
hytteost, salater og sprød rug

148,-

 

Toast Melba

Sprødt foccaciabrød med søkogte rejer, dildmayo,

lime/tonic confit, hjertesalat og crudité

148,-

 

Rillette af gris

Sprød Rillette af gris med trøffelcreme, bøgehatte,
wasabi peanuts og salater

148,-

 

Fisk

Bagt Skagens fisk med forårsgrønt 
og skaldyrs skum

185,-

 

Køkkenchefens 2 retters aften menu

Efter sæsonens tilgang (forret og hovedret)

(Spørg betjeningen om aftenens menu)

Kan kun bestilles til hele bordet

248,- pr. person

(Serveres kun efter kl. 16.30 tirsdag, onsdag og torsdag)

 

 

Til a la carte retterne serveres der surdejsbrød fra eget bageri
samt smør fra Arla Unika

 

bagværk, Kage & snacks

Serveres kl. 10.00-16.30

samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG indtil kl. 20.00
(lukket mellem 16.00 og 16.30)

 

Sprød Surdejsbolle

Surdejsbolle fra eget bageri med Gammel knas ost
og smør fra Arla Unika samt bærmarmelade. 
(serveres kun kl. 10.00-16.30)

58,- 

 

Marmordessert anno 2022

Marmorkage med hasselnødder, chokolade og citrus noter

58,-

 

Gateau Marcel

Gateau Marcel med hvid chokolade, karamelliseret ananas
og eksotisk frugtpuré
85,-

 

Rabarber kompot

Rabarber kompot med rosmarin crumble,
luftig flødeskum og sprød marengs

58,-

 

To slags hjemmelavet sødt

Spørg betjeningen

38,-

 

Ostetallerken

Ostetallerken – med fire slags danske oste, hybenkompot, oliven og rugkiks

125,-

 

Snackbræt

Spanske oliven, soja mandler og sprøde chips med dip

48,-

 

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag, søndag, FERIER og helligdage kl. 10.00-13.00

 

Cremet røræg af ØKO æg med hjemmelavet brunch pølse, sprød bacon og purløg
Koldrøget færøsk laks med hytteost, ramsløgscreme,
asparges og salater
Salat af skinke med urter, soltørrede tomater og oliven
Græsk yoghurt med frugt puré og rugknas
Arla Unika ost med hyben kompot og rugkiks
Mazarinkage med syltet frugt
 

Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri
samt smør fra Arla Unika

 

168,-

Kan kun bestilles til hele bordet

Ønsker man elementer udskiftet, vil der være en merpris

 

A LA CARTE REtter
TIL de yngste op til 12 år

serveres kl. 11.30-15.00

Samt TIRSDAG, onsdag & TORSDAG 16.30-20.00

 

Sprød surdejsbolle fra eget bageri med smør

34,-

Pasta med tomatsauce og revet parmesan

55,-

Sprød foccasiatoast med tomat, skinke og mild ost

50,-

Sprød panko kylling med sur/sød sauce og grønt

55,-

 

Børnebrunch

Serveres lørdag, søndag, FERIER og helligdage kl. 10.00 til 13.00

 

Serranoskinke
Cremet røræg af ØKO æg med hjemmelavet brunch pølse, sprød bacon og purløg
Græsk yoghurt med frugtpuré og rugknas
Mazarinkage med syltet frugt
Hasselnøddecreme

 

Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri
samt smør fra Arla Unika


68,-

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.