Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Menukort

FROKOST

TIRSDAG TIL FREDAG
kl. 11.30-15.00

 

Heerup juleplatte

Kryddersild serveret med rødløg og kapers
And serveret med waldorfsalat
Dansk gris serveret med svampemayo, syltede svampe,
urter og puffede svær
Ost med havtorn og abrikosmarmelade
Heerups æblegren (dessert)

225,-

 

Snaps

30,-

 

Salat med tempereret laks

Tempereret laks, marinerede rejer, blå kartofler, urtemayo, friterede kapers, radiser og sprød salat.

Hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør

180,-

 

Kartoffelpizza

Med mascarpone, Gammel Knas ost og rosmarin

180,-

 

Rejemad

Hjemmebagt focaccia med rejer marineret i salt citron, fermenteret hvidløg og sesam.
Serveres med kimchi-mayo, sprød salat og sylt

180,-

 

Hvid fisk fra Kyst

Hvid fisk serveret med bagte rødder og purpur hvede hertil ristede hasselnødder i brunet smør.

Serveres med sprød papadum & en lille æblesalat

205,-

 

Open juleburger by Lucas

Stykker af confiteret and serveret med julesalat på rød spidskål, appelsin, tranebær, granatæble og syltet rødløg.

Hertil yuso-mayo med juletoner, sprøde jordskokkechips og fritter

(Laves også i vegetar udgave)

195,-

 

aften

Serveres kl. 16.30-20.00 Tirsdag til Torsdag

 

Hvid fisk fra Kyst

Hvid fisk serveret med bagte rødder og purpur hvede hertil ristede hasselnødder i brunet smør.

Serveres med sprød papadum og en lille æblesalat

205,-

 

Open juleburger by Lucas

Stykker af confiteret and serveret med julesalat på rød spidskål, appelsin, tranebær, granatæble og syltet rødløg.

Hertil yuso-mayo med juletoner, sprøde jordskokkechips og fritter

(Laves også i vegetar udgave)

195,-

 

Salat med tempereret laks

Tempereret laks, marinerede rejer, blå kartofler, urtemayo, friterede kapers, radiser og sprød salat.

Hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør

180,-

 

Kartoffelpizza

Med mascarpone, Gammel Kanas-ost og rosmarin

180,-

 

bagværk & snacks

Tirsdag TIL Søndag
kl. 10.00-16.00

TIRSDAG TIL torsdag kl. 16:30-20.00

 

Gløgg og æbleskiver

85,-

 

Hjemmebagt surdejsbolle

Serveres med Gammel Knas ost og smør fra Arla Unika samt marmelade

68,- 

 

3 danske oste

Serveres med oliven, soyamandler og hjemmelavet marmelade

145,-

 

Snacktallerken

Oliven, sojamandler, specialost, sprøde chips og charcuterikød
135,-

 

Konditorens kager

Se konditorens udvalg af kager på baren

Priser fremgår ved kagerne

Kagerne kan også købes med hjem til kaffen

 

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag og søndag kl. 10.00-15.00

 

Cremet røræg af økologiske æg serveret med, brunchpølse og malt crumble
Koldrøget laks med hytteost med urter, citrusmayo og urteagurk
Croissant serveret med hjemmelavet skinkesalat og syltede rødløg
Rosenbeck pølse serveret med svampe mayo og syltede svampe
Gammel knas ost med stikkelsbær kompot og knækbrød
Hjemmelavet kage

 

Hertil serveres der rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri samt smør fra Arla Unika

 

198,-

Kan kun bestilles til hele bordet

Ønsker man elementer udskiftet, vil der være en merpris

 

Start din brunch med et glas cava: 70,-/325,-

 

TIL de yngste op til 12 år

serveres TIRSDAG TIL søndag
kl. 11.30-15.00

Samt tirsdag til torsdag 16.30-20.00

 

Hjemmebagt surdejsbolle med smør

50,-

 

Lune frikadeller serveret med hjemmebagt rugbrød, smør og grønt

85,-

 

Sprød kylling med salat, fritter og ketchup

85,-

 

Børnepizza – margherita eller skinke

85,-

 

Fritter med ketchup

65,-

 

 

Børnebrunch

Serveres lørdag og søndag kl. 10.00 til 15.00

 

Cremet røræg af økologiske æg serveret med brunchpølse og rugbrødsknas
Yoghurt rørt med hindbærpure serveret med crumble  

Croissant serveret med hjemmelavet hønsesalat

Nutella

Hjemmelavet kage
 
Hertil serveres rugbrød og surdejsbrød fra eget bageri samt smør fra Arla Unika


95,-

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.