Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Menukort

A la carte

Serveres kl. 11.30-15.00

 

Laks

Letrøget, færøsk laks med timutpeber, dertil salat vendt med gomadressing, wasabipeanuts, pappadums og grønne asparges

145,-

 

Toast melba

Sprødt foccaciabrød med søkogte rejer, dildcreme, limeconfit, sprød salat og saltet citronvinaigrette

140,-

 

Carpaccio

Carpaccio af okseinderlår med parmesan, sylterier, ceasar creme, oliven og salater

145,-

 

Risotto

Tomatiseret risotto med braisseret svinekæbe, syltede tomater, trøffelsmør og revet Arla Unika havgus-ost

145,-

 

Tapas

(min. to personer) – serveres som social dining

Søkogte rejer, serranoskinke, letrøget laks, to slags Arla Unika-oste, hyben/havtornkompot, spanske oliven og sojamandler

175,- pr. person

 

 

bagværk & snacks

Serveres kl. 10.00-16.30

 

Grovbolle

Grovbolle med Arla Unika-smør og Gammel Knas-ost, samt solbærmarmelade

48,- 

 

Bærtærte

Bærtærte med vaniliecreme og hindbærsorbet

55,-

 

Gateau Marcel

Gateau Marcel med bærpuré og sprød karamel

60,-

 

Rabarberkompot

Rabarberkompot, sprød havrecrumble, luftig fløde og marengs 

55,-

 

Ostetallerken

Udvalg af Arla Unika-oste med hyben/havtornkompot, palæobrød og spanske oliven

105,-

 

To slags sødt

Spørg betjeningen

30,-

 

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-13.00

 

Økologisk æg ”en cocotte” med soltørret tomat, frisk ost, sprød bacon og purløg

Stegt brunchpølse med krydret ketchup og revet parmesan

Skinkesalat med estragon, citron og rødløg

Koldrøget laks med grønne asparges og urtecreme

Skyr med blodappelsin og rugbrødsknas

Arla Unika Gammel Knas-ost med hyben/havtorn kompot og palæobrød

Mazarinkage med vaniljecreme og frisk frugt

 

Hertil rugbrød, surdejsbrød og Arla Unika-smør

 

145,-

Kan kun bestilles til hele bordet

Ønsker man elementer udskiftet, vil der være en merpris

 

Børnemenu

For børn op til 12 år hver dag KL. 11.30 til 15.00

 

Cremet pasta med pancetta, løg, fløde og parmesan

65,-

 

Sprød fiskefilet med hjemmerørt remoulade, citron og rugbrød

55,-

 

Børnebrunch

Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 til 13.00

 

Serranoskinke

Økologisk æg ”en cocotte” med soltørret tomat, frisk ost, sprød bacon og purløg

Stegt brunchpølse med krydret ketchup og revet parmesan

Skyr med blodappelsin og rugbrødsknas

Mazarinkage med vaniljecreme og frisk frugt

Hasselnødcreme

Hertil rugbrød, surdejsbrød og Arla Unika-smør


65,-

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.

 

 

 

APERITIF

BOBLER, DRINKS & SNACKS

 

BOBLER

Spumante Secco, Bianca Vigna, Veneto, Italien

Gl. 60,-/Fl. 325,-

 

DRINKS

Aperol spritz, 8 cl. med bobler

85,-

 

Hendricks gin, 4 cl. med Fever Tree Mediterranean Tonic

85,-

 

SNACKS

To slags snacks - sprøde sojamandler og pappadums chips med dip

35,-

 

To slags spanske oliven

35,-