Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kreativitarium: Billedsamtale

– Anbefales til dig, der allerede har haft din børnegruppe/klasse med på museet. 

Børnene har været på museet før, og har en fornemmelse af hvad kunst er, og hvordan man er på et museum. Sammen med en af Kunstens kunstformidlere bevæger vi os med alle sanser længere ind i kunsten, dens udtryk og brug af materialer.

 

Ved få udvalgte kunstværker snakker vi om det som foregår i værkerne, og det som børnene lægger mærke til. Undervejs laver vi sjove og legende aktiviteter som understøtter samtalen og oplevelsen af værkerne. 

 

På turen rundt på museet ser vi på udvalgte kunstværker fra både Kunstens faste samling og en af vores særudstillinger. Vi snakker om kunstens forskellige udtryksformer feks. malerier, skulpturer og installationer. Det er børnenes opdagelser og oplevelser i og med kunst, der bliver afsættet og kommer i fokus. 

 

Meget af den kunst, vi har på Kunsten er noget vi har fået fra mennesker som samler på kunst. Derfor kommer vi også til at snakke om hvad en kunstsamling er, og hvad det betyder at samle på noget?

 

Husk - Det skal være sjovt at gå på museum!

 

  • Tidspunkt: Onsdage og torsdage kl. 09:00 og 10.30 (se bookingformular nedenfor for ledige tider).
  • Varighed: ca. 50 minutter
  • Pris: Gratis
  • Antal: Børnehaver 6-14 børn / 0.-2. klasse 6-28 elever
  • Yderligere information: Kontakt kunstpædagog Kira Sawman på ksan@kunsten.dk

Booking

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.

Her er et andet tilbud, der kunne være relevante for dig

Kreativitarium: Workshop med kunstner 1,5 time

Kreativitarium: Workshop med kunstner 1,5 time

Anbefales til dig, der allerede har haft din børnegruppe/klasse med på museet. Vi anbefaler dette tilbud til børnehavens ældste børn, samt indskoling.