Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kreativitarium: "Mit allerførste møde med museet"

– Anbefales til dig, der skal have din børnegruppe/klasse med på museet for første gang.

Lad en kunstformidler tage dig og din børnegrupppe/klasse i hånden, når I skal på museum første gang ,så alle får en god oplevelse og alle får mulighed for at blive gode til at gå på museum.

 

Sammen går vi på opdagelse på museet for at undersøge, hvad et kunstmuseum er for et særligt sted? Hvad kunst er? Og hvorfor man egentlig ikke må røre ved den?

 

Vi stopper op ved få udvalgte kunstværker, hvor vi snakker om det, som foregår i værkerne og det, som børnene lægger mærke til. Undervejs laver vi sjove og legende aktiviteter som understøtter samtalen og oplevelsen af værkerne.

 

Som pædagog/lærer får du et kendskab til, hvordan du kan tale om kunst med børn, hvordan du kan tilrettelægge et museumsbesøg og hvilke værker der kan være sjove og spændende, at tale om sammen med børn.

 

Husk - Det skal være sjovt at gå på museum!

 

  • Tidspunkt: Onsdage og torsdage kl. 09:00 og kl. 10:30 (se bookingformular nedenfor for ledige tider). Har du særlige ønsker, så noter i kommentarfeltet i bookingformular. 
  • Varighed: ca. 50 minutter
  • Pris: Gratis
  • Antal: Børnehaver 6-14 børn / 0.-2. klasse 6-28 elever
  • Yderligere information: Kontakt kunstpædagog Kira Sawman på ksan@kunsten.dk

Booking: Læringsforløb og workshop

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.