Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Tema: Kunsten og dens samtid

Baggrund 

Kunstværker er et aftryk af den samtid, de er skabt i. Se for eksempel værker som Krigsinvalider (1928) eller Ørnens Ret (1951) som viser frygten for og konsekvenserne af 1. Verdenskrig og Den Kolde Krig. Værket Marilyn Monroe (ca. 1967), som er et billede på masseproduktion, forbrugskultur og en voksende fan-kultur i 1960’erne. Eller værker af kunstnere, som var en del af bevægelsen De Unge Vilde, som i deres kunst viste et oprør mod autoriteter i 1980’erne og de subkulturer, der opstod.  

 

Kreativt læringsforløb    

I dette kreative læringsforløb kommer vi vidt omkring i kunsthistorien, og sammen med en kunstformidler vil eleverne opleve, hvor forskelligt kunstneren har billedliggjort samtiden på forskellige tidspunkter. 
Gennem individuelle øvelser, gruppearbejde og små praktisk-kreative opgaver vil eleverne få øjnene op for, hvorledes kunstnere har vist deres samtid gennem motiv, komposition og materialevalg. Til sidst vil de blive udfordret i at skabe et værk, der viser deres egen samtid. 

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.