Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Tema: Samtidskunst

Hvorfor er kunstværker, som er lavet i samme periode så forskellige? Og hvad kan kunst egentlig fortælle om den tid, den er skabt i?

Baggrund

Hvorfor er kunstværker, som er lavet i samme periode, så forskellige? Og hvad kan kunst egentlig fortælle om den tid, den er skabt i? Samtidskunst rummer en bred palette af udtryksformer - fra små tegninger på papir, malerier, fotos til skulpturer og installationer i stor skala. Vi arbejder med de kunstværker, som udstilles på Kunsten netop nu, og som giver eleverne et indblik i, hvor forskelligartet vor tids kunst er.     

 
Læringsforløb

På Kunsten har vi udviklet et spændende 1,5 times læringsforløb, hvor eleverne vil blive fortrolige med samtidskunsten – både samtidskunstens mange udtryksformer og samtidskunstens tematikker. Det kan f.eks. være det mystiske og surreale, identitet og selviscenesættelse, eller værker, der ved hjælp af spejlinger og anderledes perspektiver får os til at se vores omgivelser på en ny måde.  

 

Sammen med vores kunstformidler kan elever i alle andre blive klogere på samtidens kunst gennem samtaler og øvelser, der åbner elevernes øjne for, hvem de selv er og den samtid, de er en del af.

 

Forløbet er baseret på en blanding mellem dialoger, gruppeoplæg og eksperimenterende, kreative øvelser. Vores formidlere tilpasser altid forløbet til den enkelte klasse, sammensætning og alderstrin.
 

Målgruppe: Udskoling, ungdomsuddannelser
Fag: Billedkunst, samfundsfag, historie
Varighed: 1,5 time
Pris: 750 kr. 

 

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.