Tirsdag – fredag kl. 11:30–15:00 & ONSDAG – torsdag fra 16:30–20:00
Vi anbefaler tre retter til frokost og fire retter til aften
3 retter: 220 kr. / 4 retter: 275 kr.
Islandsk stenbiderrogn | 85 kr. |
Rørt stenbiderrogn – blinis – creme fraiche – rødløg – urter | |
Picasso | 75 kr. |
Hjemmebagt focaccia – letrøgede rejer – carambole – urtemayo – sprød tapioka – syltet tomat – salat | |
Frilandskylling | 85 kr. |
Frilandskylling – urtesifon – syltede svampe - salat - sprød serano | |
Hvide asparges | 85 kr. |
Hvide asparges i hyldeblomst – hollandaise emulision – jordskokkechips | |
Spicy tuna | 85 kr. |
Frisk tun med urter – citrus – kimchi – vilde urter | |
Forårsgrønt i sprød butterdejskal | 75 kr. |
Spæde grøntsager i cremet velouté serveret i sprød skal | |
Hvid fisk fra kyst | varm ret | 85 kr. |
Bagt hvid fisk – blomkålscreme – gulerod – sprød gulerodschips – brunet smør med ramsløg | |
Open slider med bønne | varm ret | 75 kr. |
Sød brioche – bønnebøf – buttersauce – sylt – rodfrugtesalat | |
Sprød gris | varm ret | 85 kr. |
Gris fra Rosenbeck – variation af ært – poppede svær |
Serveres kl. 10:00–16:00 og 16:30–20:00
Udvidet morgenmad | Serveres tirsdag–fredag kl. 10.00–11.30 | 155 kr. |
Hjemmebagt surdejsbolle, ost, marmelade, koldrøget laks med friskost rørt med urter, pålæg fra Rosenbeck, kage | |
Hjemmebagt surdejsbolle | 68 kr. |
Serveres med ost, smør og hjemmelavet marmelade | |
3 danske oste | 145 kr. |
Serveres med oliven, sojamandler, hjemmelavet marmelade og vores hjemmebagte surdejsbrød og smør | |
Hjemmelavet hummus | 125 kr. |
Serveret med gulerødder, papadums og vores hjemmebagte surdejsbrød og smør | |
Fritter | 65 kr. |
Sprøde fritter serveret med kimchimayo |
SERVERES LØRDAG OG SØNDAG FRA 10:00 TIL 15:00
220 kr.
Start din brunch med et glas cava eller et glas frisk mimosa: 70 kr. / 328 kr.
Kl. 10.00-15.00
Hjemmebagt surdejsbrød med smør | 50 kr. |
Sprød kylling med salat, chips og ketchup | 85 kr. |
Pommes frites med ketchup | 65 kr. |
SERVERES LØRDAG OG SØNDAG FRA 10:00 TIL 15:00
120,-