Kalender

Kunsten Summer Lounge feat. Bisse

Hver onsdag hele sommeren igennem blænder Kunsten op for byens lækreste arrangementer i Skulpturparken. Denne gang byder Summer Lounge blandt andet på en af Danmarks mest interessante sangskrivere og musikere lige nu: Bisse, som udkom med det anmelderroste album, Højlandet, i oktober 2016.

Gi’ dig hen til fællesskabet og den gode stemning i parken – og nyd tonerne af Bisses ”Nat med Mig”, ”Undertoner”, ”Seks Hjerter” og mange andre hits. DR Kultur har hædret Bisse som ”Danmarks nye CV Jørgensen”, og tidligere på året hev han hele fem priser hjem fra årets Steppeulven, blandt andet årets album og tekstforfatter. Det bliver på sin helt egen måde en fest, når Bisse gæster Skulpturparken med sine provokerende kærlighedssange.

 

 

Til Kunstens Summer Lounge sørger en ny DJ, musiker eller kunstner hver uge for underholdningen. Foodtrucks ruller ind i parken og fremtryller dine livretter: Vi får bl.a. besøg af Cheer Up!, som serverer spændende sandwiches, salater og smoothies. I vores udendørs Kunst-Lab præsenterer forskellige kunstnere dig for materialer og oplæg og indbyder til, at du skaber noget unikt – nogle gange et fælles projekt, andre gange et personligt kunstværk, som du får med hjem. Lanterner og fakler lyser parken op. Og baren er åben. Need we say more!

 

Ta’ dine venner eller familien med, læg jer på tæppet eller i vores loungemøbler og tun ind på de dejligste danske sommeraftener i Aalborgs bedste omgivelser.

 

 • DJ'en denne aften er TWA.
 • Temaet i det udendørs Kunst-Lab er Hvad kan man med papir og bobler?
 • Guidet tur i Skulpturparken: Introduktion til Hein og Eliasson: Vand og spejle som skulpturmateriale.

 

Praktisk information

 • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt. Derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
 • Vi beder om, at vores gæster støtter Café Aalto og vores foodtrucks, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer til arrangementerne.
   
 • DJ og food trucks åbner kl. 16
 • Livemusik fra ca. kl. 19:00 og artist talk med Bisse og Carsten Holm kl. 20:00
 • Kunst-Lab er fra kl. 17-20
 • Guidet tur starter kl. 18

 

Kommende Kunsten Summer Lounges
DatoKunstner
28/6Music for Dreams (Dub Tractor, The Swan & The Lake og Kenneth Bager)
5/7Jacob Bellens
12/7Aksglæde
19/7Strøm Festival
26/7D/troit
2/8Get Your Gun
9/8Christian Hjelm
16/8Katinka
23/8Music for Dreams (Troels Hammer, Silent Riders og Kenneth Bager)

 

bisse

Datoer

21. jun 2017, 16:00 til 21:00

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Støttet af