Kalender

Kunsten Summer Lounge feat. Tristan Eaton

Hver onsdag hele sommeren igennem blænder Kunsten op for byens lækreste arrangementer i Skulpturparken. Første udgave af Summer Lounge byder blandt andet på den amerikanske street artist, Tristan Eaton, som til ære for vores Summer Lounge forvandler den store hvide væg i parken til et kæmpe vægmaleri.

Gi’ dig hen til tonerne af lækker musik, fællesskabet og den gode stemning i parken – og nyd synet af Tristan Eaton’s kunst, der breder sig over museet store hvide væg i Skulpturparken. Du kender måske Tristan Eaton fra ”Fred Lives” – hans seneste værk for WEAART i Aalborg. Værket i Skulpturparken bliver ikke mindre fantastisk!

 

Til Kunstens Summer Lounge sørger en ny DJ, musiker eller kunstner hver uge for underholdningen. Foodtrucks ruller ind i parken og fremtryller dine livretter: Vi får bl.a. besøg af Cheer Up!, som serverer spændende sandwiches, salater og smoothies. Lanterner og fakler lyser parken op. Og baren er åben. Need we say more!

 

Ta’ dine venner eller familien med, læg jer på tæppet eller i vores loungemøbler og tun ind på de dejligste danske sommeraftener i Aalborgs bedste omgivelser.

 

DJ'en denne aften er TWA.

 

Praktisk information
  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt. Derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter vores foodtrucks, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer til arrangementerne.
  • DJ og food trucks fra kl. 16. Artist talk kl. 17.

 

tristian eaton

 

Kommende Kunsten Summer Lounges
DatoKunstner
21/6Bisse
28/6Music for Dreams (Dub Tractor, The Swan & The Lake og Kenneth Bager)
5/7Jacob Bellens
12/7Aksglæde
19/7Strøm Festival
26/7D/troit
2/8Get Your Gun
9/8Christian Hjelm
16/8Katinka
23/8Music for Dreams (Troels Hammer, Silent Riders og Kenneth Bager)

Datoer

14. jun 2017, 16:00 til 21:00

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Støttet af