Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Vin & Viden: Bag kulisserne af coronakrisen

Danmark slap godt igennem pandemien i forhold til andre lande. Denne aften får du indblik i de politiske processer samt de mekanismer i samfundet, der blev afgørende.

Vi tager en tur bag kulisserne i den danske epidemihåndtering for at se på, hvorfor Danmark har klaret sig godt sammenlignet med andre lande. Derudover sætter vi COVID-19 ind i en større sociologisk ramme for at forstå, hvordan COVID-19 viser os grundlæggende mekanismer i samfundet.


Oplægsholdere

Jakob Stoustrup er professor og prodekan ved det Tekniske Fakultet for IT og Design ved Aalborg Universitet og arbejder med matematisk modellering. Jakob var én af de eksperter, der rådgav Folketinget under corona-epidemien.


Ole B. Jensen er sociolog og professor ved Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi ved Aalborg Universitet og forsker i byer, byudvikling og mobilitet. Ole er redaktør af bogen ’Det epidemiske samfund’.  


Om Vin & Viden

Nyd et glas vin, mens du får serveret fascinerende facts fra spændende oplægsholdere. Vin & viden er en arrangementsrække, hvor du bliver klogere på emner, du måske slet ikke troede, du gerne ville vide noget om. Vi lover, at du efterfølgende får lyst til at dele din nye viden med venner og familie.

 

Arrangeret i samarbejde med

 

Datoer

13. okt 2022, 17:00 til 19:00

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Kunsten byder på et glas gratis vin, mens AAU og Det Unge Akademi byder på fascinerende facts fra spændende oplægsholdere.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Arrangementet foregår i Biblioteket.
  • Døren til biblioteket åbner kl. 16.30.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i biblioteket.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

En ekstra bid af Kunsten

En ekstra bid af Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17 er støttet af