Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Guidet tur i Kunstens værker – historier fra og om samlingen

Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg er et kunstmuseum for moderne kunst og samtidskunst. På Kunsten kan du opleve dansk og international kunst fra 1900-tallet og frem til i dag. Vores faste samling består af over 4.000 værker, hvor du blandt meget andet kan få et indblik i spændende kunstretninger som CoBrA, Fluxus og Konkret kunst samt værker fra vores nutid. 


Samlingen er hovedsageligt bygget op over tidligere private samlinger, der tilsammen giver besøgende et indblik i kunstens fascinerede udvikling gennem de seneste 100 år. Læs mere om Kunstens samling her.


På denne omvisning vil en kunstformidler fortælle jer de gode historier om samlingens opståen, de passionerede kunstsamlere og lave nogle centrale nedslag i de mest fascinerende og elskede værker i samlingen.

 

Prisen på en guidet tur varierer alt efter, hvornår på dagen I ønsker den, og hvor mange I er. Læs mere om vores priser her.

Bookingformular

Bemærk: Mandag er museet lukket. Priser varierer i fht. det ønskede tidspunkt. Se mere om priser her →
:
:
:

Vedr. booking i Brasserie Kunsten

Ønsker I at booke bord i Brasserie Kunsten i forbindelse med jeres besøg, skal det ske separat via denne side. Ønsker I at forudbestille menu, så kontakt venligt Brasserie Kunsten direkte.