Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Guidet tur i museets arkitektur

Kunsten har til huse i en enestående museumsbygning fra 1972. Bygningen er tegnet af den finske, verdensberømte arkitekt, Alvar Aalto, samt Elissa Aalto og Jean-Jacques Baruël. Bygningen blev fredet i 1995 og er det eneste museum tegnet af Alvar Aalto uden for Finland. Læs mere om Kunstens arkitektur her


Museet er placeret nedenfor det ikoniske Aalborgtårnet og har den smukke Skovdal som sin nærmeste nabo. Naturen spiller en central rolle på museet. Overalt er der kig til den omkringliggende skov, himlen eller museets smukke skulpturpark, der er et levende udstillingsrum i sommermånederne. 

 

I perioden 2013-2016 gennemgik museet en gennemgribende revitalisering, som sikrede, at den smukke, gamle museumsbygning fortsat kan være et moderne, nutidigt museum. Læs mere om revitaliseringen her

 

På denne omvisning vil en kunstformidler fortælle jer om Alvar Aaltos visioner for museet, bygningens enestående historie, arkitekterne bag og tankerne bag revitaliseringen samt vise udstillingslokaler, materialer og lysindfald. 

 

Prisen på en guidet tur varierer alt efter, hvornår på dagen I ønsker den, og hvor mange I er. Læs mere om vores priser her.

Bookingformular

Bemærk: Mandag er museet lukket. Priser varierer i fht. det ønskede tidspunkt. Se mere om priser her →
:
:
:

Vedr. booking i Brasserie Kunsten

Ønsker I at booke bord i Brasserie Kunsten i forbindelse med jeres besøg, skal det ske separat via denne side. Ønsker I at forudbestille menu, så kontakt venligt Brasserie Kunsten direkte.