Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kreativitarium: Workshop – op til 80 elever

I forbindelse med særudstillinger eller et tema efter Jeres ønske tilbyder Kunsten 4 timers workshop for op til 80 elever.

Nu inviterer Kunsten skoler og efterskoler til en særlig dag i kunstens og kreativitetens tegn.

 

Med afsæt i én af Kunstens særudstillinger eller i et tema efter Jeres ønske vil eleverne opleve kunst på en ny og anderledes måde. Vi har fokus på krop, kreativitet og eksperimentet i løbet af workshoppen, hvor eleverne møder kunstværker tæt på og lærer mere om kunst, sig selv og hinanden. De tre timer er en kombination af dialogiske samtaler i udstillingerne og sjove kreative opgaver i museets eksperimenterende værksted, Kunst-Lab. Hvis vejret er godt, foregår en del af workshoppen udenfor i Kunstens park. 

 

Kunstens heldagsworkshop rummer op til 80 elever ad gangen, og er en unik mulighed for at samle f.eks. en hel årgang og lave en samlet ekskursion til museet, hvor læring, fællesskab og kreativitet går hånd i hånd. 

 

Et forløb indeholder:

  • En hel dag på Kunsten med omvisning og workshops, hvor eleverne i samarbejde med to undervisere og en kunstner eksperimenterer med teknikker, formgivning og spændende indhold.

 

Tidspunkt: 4 timer. Kl. 9-13 på tirsdage, onsdage, torsdage og fredage

Max. antal elever: 80

Pris: 2400 kr. 

Booking: I kan booke eller få svar på spørgsmål ved at kontakte underviser Peter Juul på pjj@kunsten.dk eller tlf. 31994116

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.