Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kreativitarium: Kreativt læringsforløb – 1,5 time

Book et Kreativt læringsforløb for din klasse. Eleverne vil møde kunsten på en levende og involverende måde gennem samtaler og med kroppen og hænderne som redskab.

Kreativt læringsforløb varetages af en kunstformidler, og der er fokus på, at elevernes møde med kunsten foregår i et samspil mellem fordybende dialoger, fokuserede gruppeoplæg, individuelle refleksioner og praktisk-kreative opgaver, som gør kunstoplevelsen nærværende og spændende.


Når du booker et kreativt læringsforløb til din klasse, kan du enten vælge et forløb i én af museets aktuelle udstillinger, eller du kan vælge ét af de faste temaer. Her på siden kan du læse mere om indholdet i de enkelte forløb samt hvilke klassetrin, de hver især er rettet mod. 
 

Varighed: 1,5 time

Hvor: I museet udstillingssale

Hvornår: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage

Max. antal elever: 28
Pris: 750 kr.

Praktisk info: Eleverne skal altid være ifølge med en lærer/pædagog, når de bevæger sig rundt på museet. Vi forventer, at du har orienteret dine elever om, hvordan de skal færdes på museet. Se retningslinjer for et besøg her.

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.