Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kreativt læringsforløb om livet

Hvad fylder i vores liv, og hvad er egentlig vigtigt i livet? Det er spørgsmål, som de færreste af os tænker over i hverdagen, men som er godt at sætte tanker og ord på. Det gør vi i dette kreative læringsforløb.

Vi befinder os alle et eller andet sted i livet, og har gjort os erfaringer med det på godt og ondt. De erfaringer forsøger vi at bearbejde kreativt, så vi i højere grad bliver bevidste om dem, og kan arbejde med dem fremover. Livet er derfor omdrejningspunkt for de samtaler og kreative aktiviteter, som vi sammen med dine elever, arbejder med i dette forløb. Vi tager altid udgangspunkt i elevernes oplevelser, og derfor italesætter vi måske også nogle af de sværere sider ved livet som f.eks. sorg og tab, præstationsfokus eller lignende. Hvad vi præcist ender med at arbejde med, kommer an på, hvad der fylder for dine elever.

 

Kreativt læringsforløb

Kunsten har udviklet et kreativt læringsforløb, hvor vi undersøger livet ud fra konkrete og jordnære dialoger og kreative aktiviteter. Udgangspunkterne for forløbet finder vi i udstillede kunstværker, som forholder sig til eksistentielle temaer, vi kan spejle os i. Gennem en åben dialog, undersøger vi, hvad eleverne håber, deres liv i fremtiden kommer til at indeholde, og hvilken værdi vi tillægger forskellige relationer og materielle elementer i vores liv. Særligt i de kreative aktiviteter går vi på opdagelse i de tavse livserfaringer, vi alle har gjort os. Ofte kan hændernes sprog nemlig grave frem til noget, som vi ikke helt kan finde ordene for.

 

Varighed: 1,5 time

Hvor: I museets udstillingssale

Max. antal elever: 28

Målgruppe: Mellemtrin, udskoling, ungdomsuddannelser

Fag: Religion, konfirmandforberedelse
Pris: 750 kr.

Praktisk info: Eleverne skal altid være ifølge med en lærer/pædagog/præst, når de bevæger sig rundt på museet. Vi forventer, at du har orienteret dine elever om, hvordan de skal færdes på museet. Se retningslinjer for et besøg her.

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.