Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Besøg

Guide: Ti ting, du skal opleve på Kunsten i efterårsferien

Efterårsferien på Kunsten bugner af nye udstillinger, kreative workshops og sjove aktiviteter for hele familien. Fra strålende portrætkunst og monster-laboratorium til emoji-jagt og spiselige mesterværker.

Fri entré for dig og en ledsager

Med et årskort til Klub Kunsten + Utzon er der fri entré i et helt år for dig og en ledsager. Børn under 18 år har altid fri entré. Læs om alle klubfordele og køb dit årskort i dag her.

 

1. Lav strålende portrætter i Kunst-Lab

Oplev den senegalesiske fotokunstner Omar Victor Diops historiske og farverige univers. Og lav jeres egne strålende portrætter og selvportrætter med inspiration i den mesterlige fotokunstner.

 

Aktiviteten starter i udstillingen Omar Victor Diop, hvor I møder en formidler, der sætter jer i gang og hjælper jer igennem hele processen. I får selvfølgelig jeres kunstværker med hjem.

 

Hver dag i efterårsferien kl. 11-16. Aktiviteten skal være afsluttet inden kl. 16.00. Gratis.

 

 

 

2. Efterårsferiens skattejagt på museet

Tag store og små med på efterårsferiens store skattejagt. Med et skattekort i hånden skal I på jagt efter seks poster i museets kroge, rum og sale. Hver post byder på en kreativ opgave, som I skal løse sammen.

 

Billetten til skattejagten købes i billetsalget. Og fra museets forhal sender vores formidler jer godt afsted.

 

Hver dag i efterårsferien kl. 10.30-12.30. Skattejagten skal være afsluttet inden kl. 12.30. Det tager 30-60 min. at gennemføre skattejagten. Pris: 50 kr. pr. gruppe/familie (maks. 6 personer).

 

 

3. Med Kunstkufferten rundt i et dragende univers

Med Kunstkufferten i hånden kan hele familien opleve udstillingen Esben Weile Kjær – Solar System på en sjov og anderledes måde.

 

Kunstkufferten er for de yngste museumsgæster på 4-9 år. Indeni finder I aktiviteter, som leder jer rundt i Esben Weile Kjærs imponerende solsystem, som gemmer på bunkere og diamanter.

 

I hele museets åbningstid, gratis.

 

 

 

4. Bliv kunst-detektiv på billedjagt

Gå på billedjagt i vores særudstilling Orsolya Bagala – Your Past Became Gold. Her finder I genbrugsmaterialer som brugte papirsposer og kartonæsker forvandlet til kunstværker. Med et væld af kvinder, mytiske figurer og dyriske væsener som motiv.

 

Kig på detaljerne der er zoomet ind på i billedjagten og find kunstværkerne, hvor detaljen hører hjemme.

 

I hele museets åbningstid, gratis.

 

 

 

5. Emoji-jagt

Kan I finde de værker, vi har lavet om til emojis? Prøv vores populære emoji-jagt rundt i udstillingen Kunsten Collection. Vi beskriver forskellige værker med emojis, og nu er det jeres opgave at løse emoji-koderne – og finde frem til de rigtige værker.

 

I hele museets åbningstid, gratis.

 

 

 

6. Monster-laboratoriet

Vi har bygget om i vores hyggelige Alrum. Og det er blevet monsterhyggeligt!

 

Gå på opdagelse efter muntre og mærkværdige monstre og skab jeres helt egne monstre. Vil I lave dem sjove, søde eller måske skræmmende? Alrummet er tænkt som et roligt rum, hvor I kan tage en pause fra de mange mennesker på resten af museet.

 

Åbent i hele museets åbningstid, gratis.

 

 

 

7. Tegn med elastikker og lav billeder med magnetformer

I udstillingen Kunsten Collection hænger vores populære elastikvæk. Her kan I lave elastikkunst med inspiration i udstillingens værker. Og på magnetvæggen kan I lave billeder med udskårne former fra kunstværkerne i udstillingen.

 

I hele museets åbningstid, gratis.

 

 

 

8. Oplev helt nye udstillinger i efterårsferien

En mesterlig iscenesætter, en fremadstormende dansk kunstner og affald forvandlet til kunstværker. Oplev helt nye udstillinger med Omar Victor Diop, Orsolya Bagala – Your Past Became Gold og Esben Weile Kjær – Solar System.

 

Se alle aktuelle udstillinger her.

 

Omar Victor Diop, Allegoria 6 (2021). © Omar Victor Diop. Commissioned by Autograph.

 

 

9. Efterårets bedste råvarer i Brasserie Kunsten

Reserver bord i Brasserie Kunsten og lad vores kokke skabe mesterværker på din tallerken med årstidens bedste råvarer. Se efterårets menukort her.

 

 

 

10. Efterårsnyheder i Butik Kunsten

Det bugner af nye designs i Butik Kunsten. Kig forbi og find blandt andet nyheder fra Paris, glaskunst i alle farver og de smukkeste lamper.

 

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.