MANDAG – fredag kl. 11:30–15:00 & ONSDAG – torsdag fra 16:30–20:00
Påskeanretning | 198 kr. |
Kryddersild – capers – løgcreme – syltede tomater | |
Koldrøget laks – friskost med urter – sprød radise | |
Gris fra Rosenbeck – syltede selleri – poppede svær – ramsløgsemulsion | |
Hertil serveres der rugbrød og hjemmebagt surdejsbrød | |
Vol au vent | 185 kr. |
Sprød skal fyldt med forårsgrøntsager i cremet sauce og ramsløg. (Vegetarisk) | |
Hvid fisk fra kyst | 205 |
Bagt hvid fisk – blomkålscreme – grønne asparges – muslingesauce med safran | |
Open Sandwich | 175 kr. |
Crispy bønne med havgus og ramsløg - salat på kål og bede – kimchimayo – syltede svampe – kartoffel chips med urte støv | |
3 danske oste | 145 kr. |
Serveres med oliven, sojamandler, hjemmelavet marmelade og vores hjemmebagte surdejsbrød og smør |
Serveres mandag-fredag kl. 10.00- 16.00
Samt onsdag og torsdag aften kl. 16.30 - 20.00
Udvidet morgenmadstallerken | Serveres mandag–fredag kl. 10.00–11.30 | 155 kr. |
Hjemmebagt surdejsbolle, ost, marmelade, koldrøget laks med friskost rørt med urter, pålæg fra Rosenbeck, kage | |
Hjemmebagt surdejsbolle | 68 kr. |
Serveres med ost, smør og hjemmelavet marmelade (tilkøb kødpålæg 25 kr.) | |
Hjemmelavet hummus | 125 kr. |
Serveret med gulerødder, papadums og vores hjemmebagte surdejsbrød og smør | |
Fritter | 65 kr. |
Sprøde fritter serveret med kimchimayo | |
Kage | 20 / 30 / 45 kr. |
Se vores udvalg i baren |