Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Påske med chokolade, familiehygge & arabisk sci-fi

28. mar 2023, 09:20

Kunsten har netop rullet sit store påskeprogram ud med ny udstilling, hjemmelavede chokoladeæg, påskefrokost og sjov for hele familien.

Hvor julen er hjerternes fest, så er påsken kunstens, lysets og kreativitetens fest.

 

Og er din påske reserveret til kunst og hygge, så er Kunsten i Aalborg et godt sted at starte.

 

Museet åbner Lind & Sansour – Tomorrows's Ghosts lige før til påske, og det er sidste chance for at opleve den anmelderroste Tal R & Mamma Andersson, inden den drager mod store museer i Sverige og Holland. Du kan også komme tæt på nye og gamle favoritter fra Kunstens store samling i Kunsten Retro og Ord|Billede.

 

Vil man gerne være klogere på kunst, er det muligt at booke en guidet tur eller købe billet til et spændende foredrag om CoBrA – altså kunstnergruppen, der talte medlemmer som Asger Jorn, Henry Heerup og Sonja Ferlov.

 

Husk hyggen

Desuden har Kunsten en klar mission om, at det skal være sjovt at gå på museum for alle i familien. Derfor er der påskejagt og åbent værksted, hvor børn og voksne stifter bekendtskab med kunst gennem leg og kreativitet.

 

Brasserie Kunsten disker op med en særlig påskemenu med sild, stenbiderrogn og børnefavoritter på kortet. Til dessert - eller til at tage med hjem - kan man købe chokoladeæg, lavet af Kunstens konditor, Cæcilie, som har været dansk mester i chokolade.  

 

Som noget nyt kan man melde sig ind i Klub Kunsten + Utzon med automatisk fornyelse for bare 425 kr. Og med ét årskort har forældre og børn under 18 år fri adgang til Kunsten og Utzon Center et helt år.

 

Se programmet for påsken på Kunsten på kunsten.dk/påske.