Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Coco O. + Nadeen Aiche, Lasse Andersson m.fl.

Hver onsdag hele sommeren kan du få festivalstemning på den fede måde. Kunsten Summer Lounge byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events og kunst-performances, mad fra Brasserie Kunsten, kølige drinks og hygge med vennerne.

Fri entré til Kunsten Summer Lounge med årskort

Få fri entré til 8 x Kunsten Summer Lounge + et helt års fri adgang til Kunsten, Utzon Center og Lousiana. Se priser på årskort her.

 

 

Som årskortholder får du fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage og mange andre fordele. Du kan selvfølgelig medbringe en gratis ledsager, hvis dette er en del af dit medlemskab. Gå direkte til køb af adgang her. Det er også muligt at købe en dagsbillet til Kunsten Summer Lounge ved ankomst eller via vores webshop.

 

Mad og drikke

Kølige drinks og drikkevarer kan købes i Summer Lounge-boderne. Klik her for at se Brasserie Kunstens Summer Lounge-menukort.

 

Du må ikke medbringe drikkevarer, men som noget nyt må du i år medbringe egen mad. Medbragt mad må nydes i Skulpturparken alle Summer Lounge-onsdage – og kun der.

PROGRAM D. 19/6

10.00 Museet, Brasserie Kunsten og parken åbner

15.00 Loungebaren åbner, DJ'en spiller og havespillene står klar til en dyst

15.30 Workshop: POPUPLOP – Nærvær og tekstil-textur (drop-in indtil kl. 19.00)

17.00 Talk: Kunsten at være mangfoldig – hvem har ansvaret? med museumsdirektør for Kunsten, Lasse Andersson, debattør Nadeen Aiche samt Kristine Højen, medejer af Buens Bogcafé. Moderator er politolog Andrea Rask-Bressum.

17.00 Udstillingen Vivian Maier åbner

18.15 Guidet tur: Introduktion til Vivian Maier-udstillingen (30 minutter, begrænsede pladser, reservér billet i informationen på dagen)

19.00 Musik: Coco O.

20.30 Tak for i aften. Baren og Brasserie Kunsten lukker

21.00 Museet lukker

 

MUSIK: Coco O. (duo)

Der bliver i sandhed drysset internationalt stjernestøv over Skulpturparken, når vi til årets første Summer Lounge byder velkommen til Coco O.!

 

Coco O. startede sin musikalske karriere i 2007 i kollektivet Boom Clap Bachelors, hvor hun mødte producer og sangskriver Robin Hannibal. Sammen startede de bandet Quadron og udgav i 2009 et selvbetitlet album. Henover de næste år turnerede de rundt i USA og Europa med deres udgivelser.

 

Efter en årrække med base i Los Angeles og med samarbejder med navne som Kendrick Lamar, Tyler the Creator og The Internet, flyttede Coco O. i 2017 hjem til Danmark og udgav året efter solo-debuten Dolceaqua. I 2021 udgav Coco O. sit solo-debutalbum It’s a Process og fulgte i 2023 op med ep’en Sharing is Caring. I marts i år udgav Coco O. Live at VEGA med optagelser fra hendes koncert i oktober 2023.

 

Vær med, når Coco O. åbner dette års Summer Lounge med nye numre og gamle hits. Det bliver en helt særlig optræden i et duo-setup, som vil give hendes numre en alternativ og anderledes lækker lyd.

 

2024 ksl coco o video

 

TALK: Kunsten at være mangfoldig – hvem har ansvaret?

Nogle siger at ord og billeder skaber virkeligheden – så hvilket ansvar lægger det på kunst- og kulturbranchen? Til den første Kunsten Summer Lounge åbner vi en ny udstilling med den amerikanske gade-fotograf Vivian Maier. I den forbindelse inviterer vi til en samtale om, hvordan kunst og kultur aktivt kan udfordre stereotyper og afspejle samfundets mangfoldighed – og hvorfor diversitet ikke udelukkende er et spørgsmål om etik. Politolog Andrea Rask-Bressum er moderator. I panelet sidder museumsdirektør for Kunsten, Lasse Andersson, debattør Nadeen Aiche samt Kristine Højen, medejer af Buens Bogcafé. 

 

 

UDSTILLINGSÅBNING: Vivian Maier

Lige som denne herlige festdag ikke kunne blive meget bedre, så slår vi samme dag også dørene op til en helt ny udstilling med en af det 20. århundredes største street-fotografer, Vivian Maier. Læs mere om udstillingen på kunsten.dk/vivianmaier.

Datoer

19. jun 2024, 15:00 til 20:30

Kategorier

Entré til Kunsten Summer Lounge

Entré til Kunsten Summer Lounge

Med årskort får du fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage. Du får samtidig fri entré til Kunsten, Utzon Center og Louisiana blandt mange andre fordele.

Program for Kunsten Summer Lounge 2024

 

19/6

Musik: Coco O. (duo)
Talk: Lasse Andersson, Nadeen Aiche, Kristine Højen og Andrea Rask-Bressum: Kunsten at være mangfoldig – hvem har ansvaret?

Mere →
26/6

Musik: Knægt
Talk: Svend Brinkmann, Jacob Nossell, Gustav Rask-Bressum og EN AF OS: Handicappet: Undskyld vi er her

Performance: Filip Vest – The Wide-Mouthed Frog

Mere →
3/7Musik: Kalaha feat. Hilal Kaya
Talk: Svend Brinkmann og John Kørner: Altid mange problemer!
Mere →
10/7Musik: Selma Judith (acoustic)
Talk: Svend Brinkmann, Prince Henry, Magnus Mosholm, Clara Lykkeberg og Rasmus Wessel: Fællesskabet er godt. Eller er det?
Mere →
17/7

Musik: Ki!
Talk: Maj My Humaidan, Anna-Caroline Fosmark og Helin Erdem: Fuck the system very much

Artist-workshop: Den indre kerne med Klara Lilja

Mere →
24/7

Musik: Yör
Talk: Sonja Lovdal, Marko Pogacar og Helin Erdem: Kropsidealer

Performance: Anna og Lottes Skillset Bingo

Mere →
31/7

Musik: eee gee (acoustic)
Talk: Camma Okami, Torben Sangild, Caroline og Vikthor fra podcasten Limbo: Fucking følelser

Performance: Ida Kvetny – A Rose is AI Rose is AR Rose

Mere →
7/8Musik: Den Sorte Skole
Talk: Emma Holten, Esben Weile Kjær og Bjørn Nørgaard: Hesteofring og hyperseksualiserede brandmænd
Mere →

Kunsten Summer Lounge 2024 er støttet af