Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Selma Judith (acoustic) + Svend Brinkmann, Prince Henry m.fl.

Hver onsdag hele sommeren kan du få festivalstemning på den fede måde. Kunsten Summer Lounge byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events og kunst-performances, mad fra Brasserie Kunsten, kølige drinks og hygge med vennerne.

Fri entré til Kunsten Summer Lounge med årskort

Få fri entré til 8 x Kunsten Summer Lounge + et helt års fri adgang til Kunsten, Utzon Center og Lousiana. Se priser på årskort her.

 

 

Som årskortholder får du fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage og mange andre fordele. Du kan selvfølgelig medbringe en gratis ledsager, hvis dette er en del af dit medlemskab. Gå direkte til køb af adgang her. Det er også muligt at købe en dagsbillet til Kunsten Summer Lounge ved ankomst eller via vores webshop.

 

Mad og drikke

Kølige drinks og drikkevarer kan købes i Summer Lounge-boderne. Klik her for at se Brasserie Kunstens Summer Lounge-menukort.

 

Du må ikke medbringe drikkevarer, men som noget nyt må du i år medbringe egen mad. Medbragt mad må nydes i Skulpturparken alle Summer Lounge-onsdage – og kun der.

PROGRAM D. 10/7

10.00 Museet, Brasserie Kunsten og parken åbner

15.00 Loungebaren åbner, DJ'en spiller og havespillene står klar til en dyst

17.00 Talk: Fællesskabet er godt. Eller er det? med sociolog Prince Henry, Magnus Mosholm fra KRAS, Clara Lykkeberg og Rasmus Wessel fra UNG KULT. Svend Brinkmann er moderator.

18.00 Workshop: Fælles soveportrætter m. huskunsterne Inge Tranter (50 minutter, begrænsede pladser, reservér billet i informationen på dagen)

18.15 Workshop: Headspace Aalborg (drop-in indtil kl. 18.45)

18.15 Guidet tur: Fællesskaber i kunsten (30 minutter, begrænsede pladser, reservér billet i informationen på dagen)

19.00 Musik: Selma Judith (acoustic)

20.30 Tak for i aften. Baren og Brasserie Kunsten lukker

21.00 Museet lukker

 

MUSIK: Selma Judith

Selma Judith er blevet rost til skyerne af blandt andre Soundvenue, P6 Beat og GAFFA, og i 2024 kommer hun med opfølgeren til Getting Angry, Baby fra 2021. Med en stadig voksende fanskare og en imponerende samling af priser og anerkendelser, er Selma Judith utvivlsomt en kunstner, der præger dansk musik med sit unikke talent og sin musikalitet.

 

I løbet af 2023 har Selma Judith udgivet to bemærkelsesværdige singler, Mediocre og Eat Your Soul ledsaget af fængslende musikvideoer. Disse udgivelser udgør næste kapitel i Selma Judiths musikalske rejse, der tog sin begyndelse med den imponerende debutsingle Kind of Lonely tilbage i 2018.

 

Selma Judith har siden da etableret sig som en markant skikkelse på den danske musikscene og har modtaget anerkendte priser, herunder Årets Musiknavn ved iByen Prisen 2019 og Årets Vokalist ved Steppeulven 2022.

 

Før Selma Judith etablerede sig som soloartist, figurerede hun som harpenist hos blandt andre MØ, The National og Phlake. Til Kunsten Summer Lounge havde vi fornøjelsen af Selma Judith tilbage i 2019 – og vi glæder os til igen at byde hende velkommen på scenen i Skulpturparken denne sommer!

 

2024 ksl selma judith video

 

Fællesskabet er godt. Eller er det?

Vi har inviteret sociolog Prince Henry, og fællesskaberne Magnus Mosholm, Clara Lykkeberg og Rasmus Wessel på scenen til en samtale om at udfordre konventioner og udforske, hvordan fællesskaber kan være både styrkende og ekskluderende. For det kræver noget at skabe bæredygtige fællesskaber og det kræver noget hvis man skal inkludere alle. Samtalen modereres af Svend Brinkman.

 

Prince Henry Kwesi Asare (f. 1994) er uddannet sociolog og programplanlægger på Det Kongelige Teater. Derudover er han bl.a. aktiv debattør, oplægsholder, bestyrelsesmedlem i foreningerne Another Life og teater danskdansk, musikscout for Roskilde Festival samt ambassadør for Headspace Danmark, Kæftens Bekæmpelse og Trygfonden.

 

Magnus Mosholm (f. 2000) er projektleder på 'Clean Out Loud'-campområdet på Roskilde Festival, co-founder og projektmedarbejder på KRAS - et specialiseret instenivt læringsforløb i kulturprjoketarbejde målrettet unge - samt medinitiativtager til UMTO - Ungemiljøernes Takeover.

 

Clara Lykkeberg og Rasmus Wessel er regionsledere for UNG KULT i henholdsvis Østsjælland og Nordjylland, hvor de understøtter ungedrevet kulturelt entreprenørskab med fokus på fællesskab og social bæredygtighed. Clara er desuden digter, projektleder og skønlitterær aktivist, mens Rasmus driver et mindre cateringfirma og er medlem af ungemiljøet omkring Ishuset LIVE i Hobro.

 

Svend Brinkmann (f. 1975) er psykologiprofessor på Aalborg Universitet og er blevet nationalpoet med sine skarpe betragtninger mennesker og samfund.

 

 

Datoer

10. jul 2024, 15:00 til 20:30

Kategorier

Entré til Kunsten Summer Lounge

Entré til Kunsten Summer Lounge

Med årskort får du fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage. Du får samtidig fri entré til Kunsten, Utzon Center og Louisiana blandt mange andre fordele.

Program for Kunsten Summer Lounge 2024

 

19/6

Musik: Coco O. (duo)
Talk: Lasse Andersson, Nadeen Aiche, Kristine Højen og Andrea Rask-Bressum: Kunsten at være mangfoldig – hvem har ansvaret?

Mere →
26/6

Musik: Knægt
Talk: Svend Brinkmann, Jacob Nossell, Gustav Rask-Bressum og EN AF OS: Handicappet: Undskyld vi er her

Performance: Filip Vest – The Wide-Mouthed Frog

Mere →
3/7Musik: Kalaha feat. Hilal Kaya
Talk: Svend Brinkmann og John Kørner: Altid mange problemer!
Mere →
10/7Musik: Selma Judith (acoustic)
Talk: Svend Brinkmann, Prince Henry, Magnus Mosholm, Clara Lykkeberg og Rasmus Wessel: Fællesskabet er godt. Eller er det?
Mere →
17/7

Musik: Ki!
Talk: Maj My Humaidan, Anna-Caroline Fosmark og Helin Erdem: Fuck the system very much

Artist-workshop: Den indre kerne med Klara Lilja

Mere →
24/7

Musik: Yör
Talk: Sonja Lovdal, Marko Pogacar og Helin Erdem: Kropsidealer

Performance: Anna og Lottes Skillset Bingo

Mere →
31/7

Musik: eee gee (acoustic)
Talk: Camma Okami, Torben Sangild, Caroline og Vikthor fra podcasten Limbo: Fucking følelser

Performance: Ida Kvetny – A Rose is AI Rose is AR Rose

Mere →
7/8Musik: Den Sorte Skole
Talk: Emma Holten, Esben Weile Kjær og Bjørn Nørgaard: Hesteofring og hyperseksualiserede brandmænd
Mere →

Kunsten Summer Lounge 2024 er støttet af