Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunsten Summer Lounge: eee gee (acoustic) + Camma Okami, Torben Sangild, m.fl.

31. jul 2024, 15:00 til 20:30

Hver onsdag hele sommeren kan du få festivalstemning på den fede måde. Kunsten Summer Lounge byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events og kunst-performances, mad fra Brasserie Kunsten, kølige drinks og hygge med vennerne.

Fri entré til Kunsten Summer Lounge med årskort

Få fri entré til 8 x Kunsten Summer Lounge + et helt års fri adgang til Kunsten, Utzon Center og Lousiana. Se priser på årskort her.

 

 

Som årskortholder får du fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage og mange andre fordele. Du kan selvfølgelig medbringe en gratis ledsager, hvis dette er en del af dit medlemskab. Gå direkte til køb af adgang her. Det er også muligt at købe en dagsbillet til Kunsten Summer Lounge ved ankomst eller via vores webshop.

 

Mad og drikke

Kølige drinks og drikkevarer kan købes i Summer Lounge-boderne. Klik her for at se Brasserie Kunstens Summer Lounge-menukort.

 

Du må ikke medbringe drikkevarer, men som noget nyt må du i år medbringe egen mad. Medbragt mad må nydes i Skulpturparken alle Summer Lounge-onsdage – og kun der.

PROGRAM D. 31/7

10.00 Museet, Brasserie Kunsten og parken åbner

15.00 Loungebaren åbner, DJ'en spiller og havespillene står klar til en dyst

16.00 Performance: Ida Kvetny – A Rose is AI Rose is AR Rose (indtil kl. 19.00)

17.00 Talk: Fucking følelser med Camma Okami, Torben Sangild og Caroline og Vikthor fra podcasten Limbo

18.15 Guidet tur: Følelser i kunsten (30 minutter, begrænsede pladser, reservér billet i informationen på dagen)

18.15 Workshop: Headspace Aalborg (drop-in indtil kl. 18.45)

19.00 Musik: eee gee (acoustic)

20.30 Tak for i aften. Baren og Brasserie Kunsten lukker

21.00 Museet lukker

 

MUSIK: eee gee (acoustic)

Den danske musiker og – virkelig gode – sangskriver eee gee har en helt særlig sjette sans for at tage et knust hjerte og sætte det sammen igen på en ny måde. Således indleder Politikens anmelder, Pernille Jensen, den fem-stjernede anmeldelse af eee gees seneste album, SHE-REX.

 

eee gee er den danske sangerinde og sangskriver, Emma Grankvist. Musikalsk bevæger eee gee sig rundt i den nordiske popmelankoli og den varme americana, der omfavner støvede folk-elementer og country. To modpoler, der af uransagelige årsager smelter perfekt sammen, lige så snart Emma inviterer os med indenfor i sit musikalske univers.

 

For eee gees elegante musikalske univers er nemlig både gennemført spækket med paradokser. Det er sjældent tingene er helt, som de ser ud, når eee gee synger om alt fra selvkærlighed til selvmedlidenhed. Det er noget, der især kommer til syne i hendes sangskrivning, der hele tiden balancerer mellem solide feel-good-melodier og sangtekster, der handler om at have det ad helvede til.

 

Vi glæder os helt vildt til at byde velkommen til eee gee, der til Kunsten Summer Lounge vil optræde med en ganske særlig og intim akustisk opsætning af sine numre.

 

2024 ksl eee gee video

 

TALK: Fucking følelser

Vi mennesker er fulde af følelser – de er ikke lige til at undslippe. Men hvad skal vi med dem? Bør vi tale mere eller mindre om dem? Og hvordan sætter man egentlig ord på det, der foregår indeni? I denne talk sætter vi sammen med Limbo-podcast fokus på følelsernes natur, med inspiration fra både forskning, kunst og personlige erfaringer.

 

Caroline og Vikthor vender i podcasten Limbo alt det, der både kan være svært og nice i et ungdomsliv – i et ærligt og sårbart univers, sammen med ugens gæst. Limbo er skabt i et samarbejde mellem ANR og headspace Aalborg og moderer dagens talk.


Camma Okami har hurtigt etableret sig som en markant figur på den danske musikscene og er desuden vært på P3 Missionen samt psykologistuderende på KU. Hun taler ofte om følelser, bl.a. med hendes konstant voksende følgerskare på sociale medier.

 

Torben Sangild er kulturforsker, radiovært og journalist. Han skriver især om videnskab, kultur og psykologi for Zetland. Senest har han udgivet Følelsernes bog, der er en rundvisning i menneskets indre – baseret på den nyeste psykologiske videnskab, forfatterens erfaringer som et stort følehoved og eksempler fra kunst og kultur.

 

 

PERFORMANCE: Ida Kvetny – A Rose is AI Rose is AR Rose

Den danske kunstner Ida Kvetny (f. 1980) arbejder i spændingsfeltet mellem maleri og virtual reality i en praksis hun selv kalder for Hybrid Practice. Med sine værker skaber hun såkaldte ’virtuelle virkeligheder’, hvor virtuelle figurer indtager malerier, skulpturer og ikke mindst rum. Mød og interagér selv med Kvetnys værk A Rose is AI Rose is AR Rose fra 2023/2024 til denne Summer Lounge. Her vil tre AI-skulpturer hærge ind over mennesker og scenen i Kunstens Skulpturpark. Værket er en hyldest til citatet ”Rose is a rose is rose is a rose” fra digtet Sacred Emily af Gertrud Stein fra 1913, og udforsker desuden hvordan teknologien kan genfortolke klassiske kulturelle symboler som blandt andet en rose. Over eftermiddagen og aftenen vil museets gæster kunne opleve værkerne ved hjælp af deres egen telefon og få en introduktion til brug og værk af kunstneren selv.

 

Ida Kvetny er uddannet fra Edinburgh College of Art og Central Saint Martin’s College of Art and Design, London. Hendes værker er blevet præsenteret flere steder i udlandet samt herhjemme på bl.a. Arken Museum for Samtidskunst, Brandts, Kunsthal Charlottenborg, Holstebro Kunstmuseum, SMK og Centre Pompidou Málaga. Desuden deltog Ida Kvetny i DR-programmet ”Kunstnerkolonien” i Faaborg i 2022.

 

 

Datoer

31. jul 2024, 15:00 til 20:30

Kategorier

Entré til Kunsten Summer Lounge

Entré til Kunsten Summer Lounge

Med årskort får du fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage. Du får samtidig fri entré til Kunsten, Utzon Center og Louisiana blandt mange andre fordele.

Program for Kunsten Summer Lounge 2024

 

19/6

Musik: Coco O. (duo)
Talk: Lasse Andersson, Nadeen Aiche, Kristine Højen og Andrea Rask-Bressum: Kunsten at være mangfoldig – hvem har ansvaret?

Mere →
26/6

Musik: Knægt
Talk: Svend Brinkmann, Jacob Nossell, Gustav Rask-Bressum og EN AF OS: Handicappet: Undskyld vi er her

Performance: Filip Vest – The Wide-Mouthed Frog

Mere →
3/7Musik: Kalaha feat. Hilal Kaya
Talk: Svend Brinkmann og John Kørner: Altid mange problemer!
Mere →
10/7Musik: Selma Judith (acoustic)
Talk: Svend Brinkmann, Prince Henry, Magnus Mosholm, Clara Lykkeberg og Rasmus Wessel: Fællesskabet er godt. Eller er det?
Mere →
17/7

Musik: Ki!
Talk: Maj My Humaidan, Anna-Caroline Fosmark og Helin Erdem: Fuck the system very much

Artist-workshop: Den indre kerne med Klara Lilja

Mere →
24/7

Musik: Yör
Talk: Sonja Lovdal, Marko Pogacar og Helin Erdem: Kropsidealer

Performance: Anna og Lottes Skillset Bingo

Mere →
31/7

Musik: eee gee (acoustic)
Talk: Camma Okami, Torben Sangild, Caroline og Vikthor fra podcasten Limbo: Fucking følelser

Performance: Ida Kvetny – A Rose is AI Rose is AR Rose

Mere →
7/8Musik: Den Sorte Skole
Talk: Emma Holten, Esben Weile Kjær og Bjørn Nørgaard: Hesteofring og hyperseksualiserede brandmænd
Mere →

Kunsten Summer Lounge 2024 er støttet af