Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Asger Techau + Maise Njor

Musik: Asger Techau

Stilfuld og legende guitarpop, en velsmurt, melodisk maskine og dragende tekster. Asger Techau er endnu bedst kendt som trommeslager i bandet Kashmir, men har fået stor succes med sin solokarriere. Glæd dig til intelligent pop på en bund af solide steadybeats.
 

ksl asger techau video

 

Talk: Forstår du din egen mor?

Alle har som bekendt én, som de er mere eller mindre viklet ind i. Og båndene til hende kan være gjort af både skyld, kvælende omsorg, hensynsfulde løgne, bøf, beundring og ikke mindst ubetinget kærlighed.
Denne aften dykker vi ned i den svære og til tider komiske mor-relation sammen forfatter, tidl. journalist på Eurowoman og ikke mindst mor til tre døtre, Maise Njor.

 

Njor er især kendt for at tage både lette og tunge emner op på en befriende selvironisk måde. Sidste år udgav hun en samtalebog med sin datter, og denne aften får du både triste, sjove, pinlige og eftertænksomme observationer på det evigt komplicerede forhold til moar, martyren, moderdyret og - ja – til tider den bedste i verden. Vi glæder os til at se dig til Summer Lounge, hvor der bliver mulighed for at stille Maise Njor spørgsmål. Hvis du altså må for din mor.
 

 

Oplev også

Yoga Huset Aalborg inviterer til en yoga-session i kærlighedens tegn. Måske har du glemt ham, da du meldte dig ud af folkekirken. Alligevel havde han ret, gode gamle Paulus, da han sagde, at tro, håb og kærlighed hænger uløseligt sammen. Gennem tre korte yoga sessions giver vi dig troen til at gøre en forskel, modet til at håbe og evnen til at dele ud af din kærlighed. For det er præcis dét, yoga handler om. 

 

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner inden for kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ Laura Q sætter lyd til sommeren
 Pop-up: Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 16.15Pop-up: Yoga-session 'Tro, Håb & Kærlighed' med Yoga Huset
Kl. 17.00

Talk: Maise Njor

Workshop: Kreativitariums familieværksted

Kl. 18.15Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken ved Kunstens Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: Asger Techau
Kl. 20.30Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

Datoer

7. aug 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af