Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Pede B + DJ Noize + psykolog Mads Korsgaard

Musik: Pede B + DJ Noize

Pede B & Dj Noize har en stribe udsolgte koncerter og anmelderroste album på CV’et. De har en imponerende evne til at forny sig og til at udfordre genren. Denne onsdag kan du opleve dem folde sig ud på Kunsten, når de vil improvisere og lege sig gennem aftenen.


I sommeren 2015 spillede Pede B & Dj Noize for 20.000 mennesker på Roskilde Festival med band, strygere, børnekor og venner på scenen i form af L.O.C., Per Vers, Ankerstjerne, Alberte Winding og mange flere. Gaffa’s anmelder gav dengang koncerten 6/6 stjerner og skrev bl.a.: “…. leverede den bedste danske rap-koncert på Roskilde, jeg nogensinde har oplevet”
Pede B er som den eneste triplechamp i MC’s Fight Nights historie. Han er blevet betegnet som dansk raps bedste storyteller og har samarbejdet med store danske rapikoner som L.O.C., Jokeren og Per Vers.  

 

DJ Noize er internationalt anerkendt, og herhjemme har han vundet adskillige priser inden for genren hiphop-mix.
 

Talk: Pede B + psykolog Mads Korsgaard

Bøf din kreativitet op, og find en genvej til den del af din hjerne, hvor alle de gode idéer ligger og slumrer. Rapmusiker Pede B og psykologen Mads Korsgaard inspirerer og underholder med en cocktail af psykologi og freestylerap, der giver et indblik i det imponerende kreative maskineri, din hjerne rummer. 


Vært: Anne Kejser

 

Oplev også

Yoga Huset Aalborg inviterer til hængekøje-yoga. I YOGA HUSET mener vi, at yoga er for alle. Også selvom du er på festival. Derfor kan du prøve i yoga fra en hængekøje (Ja, du læste rigtigt!). Kom forbi skulpturparkens smukke træer, hvor yogalærer Charlotte Pape står klar til at udfordre din balance og gøre dig klogere på, hvorfor Aerial (hængekøje-yoga) er en effektiv og sjov træningsform, - selvom det lyder som ren afslapning. 

 

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner inden for kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Kunsten Kreativitarium: Hver onsdag kl. 17.00-20.00 kan du droppe ind i Kunst-Labs telt i skulpturparken og udforske din egen skaberkraft – fem minutter eller 3 timer. Kunstens kunstnere vil hver onsdag tage imod dig med masser af kreative idéer og spændende materialer. Både børn og voksne er velkomne! 

 

Bevæg dig om i skulpturparkens skjulte område bag amfi-scenen og afprøv kunstneren Hartmut Stockters poesifyldte og fantasifulde kunst-natur-oplevelses-maskiner. Værkerne står til fri afbenyttelse alle onsdage sommeren over.
 

Hver onsdag kl. 18.15 har du mulighed for at gå med på en hyggelig og uformel omvisning i Kunstens smukke skulpturpark ellers i museets skiftende særudstillinger med Kunstens kunstformidlere. Omvisningerne er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om kunst, og se, hvordan andre mennesker oplever den verden, vi er en del af – det kræver ingen forudgående viden, og der er plads tid spørgsmål og samtaler. Omvisningerne starten ved amfi-scenen.  

 

Maden i Café Aalto

Glaseret nakkefilet med salsa, sprød fladbrød, tzatziki og salater (85 kroner). Bulgursalat med feta, persille, tomater, mynte, perleløg. Serveres med brød. (55 kroner).

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ Noize sætter lyd til sommeren
 Pop-up: Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 17.00Talk: Pede B + psykolog Mads Korsgaard om kreativitet og improvisation
 Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl. 17.30Pop-up: Hængekøje-yoga med Charlotte Pape fra Yoga Huset 
Kl. 18.00DJ Noize sætter lyd til din aftensmad
 Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken med Kunstens Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: Pede B + DJ Noize
Kl. 20.30Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

Datoer

24. jul 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af