Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: IRAH + Fries Before Guys

Musik: IRAH

Magisk drømmepop fra øverste hylde. Glæd dig til Stine Grøns nærmest overjordiske, forførende vokal, som får dig til at lette fra plænen i Skulpturparken. Duoen er kendetegnet ved at eksperimentere og udvide sit musikalske rum – og dermed overraske og skabe rum for eftertænksomhed. Debutpladen Into Dimensions fra 2016 fik fem stjerner af Gaffa. IRAH har i år udgivet singlen Unity Of Gods, som samtidig er den første smagsprøve på det nye album Diamond Grid.

 

ksl irah

 

Talk: Fries Before Guys' brevkasse

Podcastduoen Fries Before Guys består af veninderne Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn. Hver uge udsender de en podcast, hvor de er bundærlige omkring alt fra kærlighed til kriser og de udfordringer, der er, når man som ung kvinde forsøger at finde sig selv og sin plads: Det ene ben er solidt plantet i voksenlivet med lejekontrakt, vasketider og parforhold. Det andet i fest, farver og trange kår på SU-økonomi.

 

Til Kunsten Summer Lounge besvarer de spørgsmål fra publikum. Har du ét, må du meget gerne sende det til mkg@kunsten.dk allerede nu.  
Du vil helt sikker gå hjem med følelsen af, at det ikke kun er dig, der nogle gange kommer til at f**** op.
Nanna og Josephine har netop udgivet bogen Én som os på forlaget Gyldendal. 


Vært: Anne Kejser

 

Oplev også

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner indenfor kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Kunsten Kreativitarium: Hver onsdag kl. 17.00-20.00 kan du droppe ind i Kunst-Labs telt i skulpturparken og udforske din egen skaberkraft – fem minutter eller 3 timer. Kunstens kunstnere vil hver onsdag tage imod dig med masser af kreative idéer og spændende materialer. Både børn og voksne er velkomne! 

 

Bevæg dig om i skulpturparkens skjulte område bag amfi-scenen og afprøv kunstneren Hartmut Stockters poesifyldte og fantasifulde kunst-natur-oplevelses-maskiner. Værkerne står til fri afbenyttelse alle onsdage sommeren over.
 

Hver onsdag kl. 18.00-18.30 har du mulighed for at gå med på en hyggelig og uformel omvisning i Kunstens smukke skulpturpark ellers i museets skiftende særudstillinger med Kunstens kunstformidlere. Omvisningerne er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om kunst, og se, hvordan andre mennesker oplever den verden, vi er en del af – det kræver ingen forudgående viden, og der er plads tid spørgsmål og samtaler. Omvisningerne starten ved amfi-scenen.  

 

Menuen i Café Aalto

- Chili con carne af oksespidsbryst, peberfrugt, jasminris og creme fraiche. Serveres med brød til. 85 kroner. 

- Cæsarsalat med sprøde croutroner, parmesan, bønner og soltørrede tomater. Serveres med brød til. 55 kroner.

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ TWA sætter lyd til sommeren
 Pop-up: Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 17.00Talk: Fries Before Guys
 Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl. 18.15Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken med Kunstens Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: IRAH
Kl. 20.30Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

Datoer

31. jul 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af