Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Hjalte Ross + sexprofessor Christian Graugaard

Musik: Hjalte Ross

Smid dig på plænen, kig op i himlen og drøm dig væk i et akustisk, melodisk univers. Den blot 22-årige sanger/sangskriver Hjalte Ross fra Aalborg har allerede gjort sig gældende i musikbranchen. Han skal optræde på dette års Roskilde Festival – og han samarbejdede med Pink Floyds co-producer John Wood på albummet Embody fra 2018.  Hjalte Ross er både varm og inderlig, skrøbelig og introvert. 
 

hjalte roos video

 

Talk: Sexprofessor Christian Graugaard

Krop, køn og sex er blevet en kampplads, et statement, et symbol på overskud og kontrol. Medielandskabet bugner af twerkende røve, maratonløbere og sixpacks, og skal man tro selvhjælpsbøgerne, er det livsvigtigt at dyrke energisk sex, til man fylder 100. Vi lever på godt og ondt i en præstationskultur - men skulle vi ikke bare slappe lidt af og leve stille og roligt med alle vores fejl og mangler? Hvad blev der af glæden ved at grine af sig selv og sin ufuldkommenhed? Er det ikke på høje tid at tilbageerobre stoltheden ved hængebryster og ølvom? At stå ved, at vi er mennesker og heldigvis er bygget til at mislykkes? Både i og uden for sengen.


Denne aften får vi besøg af forfatter, læge og sexologiprofessor på AAU, Christian Graugaard, der gør os klogere på perfektionskulturen og ser nærmere på kroppen, kønnet, kærligheden og seksualiteten før og nu. Og hvem ved - måske læser han også et digt eller to i aftensolens skær.
 

Oplev også

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner inden for kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Live croquis-tegning og kropskærlighed

Appelsinhud, vom og vildtvoksende hår på tissekonen. Kropsaktivist Regina Fjendbo viser hele moletjavsen frem med stor kærlighed til den helt normale, uperfekte krop.

Du har samtidig mulighed for at tegne alle de flotte deller og knuselskelige kurver, når Regina er nøgenmodel, og kunstner Nils Sloth hjælper dig med at få blyanten til at makke ret. 
Heads up: Regina går rundt og hyggesnakker om nøgenhed med dem, der har lyst. Hvis det gør dig alt for genert, så opfordrer vi dig til at undgå Skulpturparken denne aften. 

 

Maden i Café Aalto

Okseflanksteak med marinerede kartofler, salater, aioli og brød (85 kroner). Salat med håndpillede rejer, agurk, fennikel, wasabi/peanuts og gomacreme (55 kroner).

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ TWA sætter lyd til sommeren
 Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 17.00Talk: Sexprofessor Christian Graugaard
 Workshop: Kreativitariums familieværksted
 Pop-up: Live croquis-tegning med Regina Fjendbo
Kl. 18.15Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken med Kunstens Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: Hjalte Ross
Kl. 20.30Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

Datoer

17. jul 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af