Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Carl Emil Petersen + Fries Before Guys

Musik: Carl Emil Petersen

Poetisk, intens rock, der rammer følelserne rent.

 

Sanger og sangskriver Carl Emil Petersen er kendt som frontmand i Ulige Numre. Han har numre som ”Frit Land", "Halvnøgen" og "København" på CV’et. Han udgav sit første soloalbum, Natradio, i 2017 og har turneret landet rundt til et hav af udsolgte og anmelderroste, akustiske koncerter.

 

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet ❤️❤️❤️❤️❤️ og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund."

 

Slå dig ned på den grønne plæne, nyd & lyt.
 

ksl carl emil petersen

 

Talk: Fries Before Guys' brevkasse

Podcastduoen Fries Before Guys består af veninderne Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn. Hver uge udsender de en podcast, hvor de er bundærlige omkring alt fra kærlighed til kriser og de udfordringer, der er, når man som ung kvinde forsøger at finde sig selv og sin plads: Det ene ben er solidt plantet i voksenlivet med lejekontrakt, vasketider og parforhold. Det andet i fest, farver og trange kår på SU-økonomi.

 

Til Kunsten Summer Lounge besvarer de spørgsmål fra publikum. Har du ét, må du meget gerne sende det til mkg@kunsten.dk allerede nu.  

 

Du vil helt sikker gå hjem med følelsen af, at det ikke kun er dig, der nogle gange kommer til at f**** op.
Nanna og Josephine har netop udgivet bogen Én som os på forlaget Gyldendal. 

 

Vært: Anne Kejser

 

Oplev også

Butik RETROs pop-up shop: Lad shoppelyste få frit spil, når Butik RETRO åbner pop-up shop. Få fingrene i bl.a. deres lækre kimonoer, der er re-designede af lækre retrostoffer.

 

JobFOKUS: Til familiefester stiller vi ofte spørgsmålet: Hvad arbejder du som? Ingen spørger til timetal. 5 timer om ugen er også et job, og på selv få timer kan en af vores kandidater gøre en forskel i din virksomhed. I JobFOKUS matcher vi mennesker på kanten af arbejdsmarkedet med virksomheder med uløste opgaver. Vi er en jobformidlingsservice, hvor din virksomhed kan tage socialt ansvar uden bøvlet papirarbejde. Hør mere om vores kandidater og om ordningen på vores stand. 

 

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner indenfor kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Skabagtig: Deltag i en workshop med Katrine fra Skabagtig, hvor du kan bidrage til et stort fællesstrikkeværk

 

Kunsten Kreativitarium: Hver onsdag kl. 17.00-20.00 kan du droppe ind i Kunst-Labs telt i skulpturparken og udforske din egen skaberkraft – fem minutter eller 3 timer. Kunstens kunstnere vil hver onsdag tage imod dig med masser af kreative idéer og spændende materialer. Både børn og voksne er velkomne! 

 

Bevæg dig om i skulpturparkens skjulte område bag amfi-scenen og afprøv kunstneren Hartmut Stockters poesifyldte og fantasifulde kunst-natur-oplevelses-maskiner. Værkerne står til fri afbenyttelse alle onsdage sommeren over.
 

Hver onsdag kl. 18.00-18.30 har du mulighed for at gå med på en hyggelig og uformel omvisning i Kunstens smukke skulpturpark ellers i museets skiftende særudstillinger med Kunstens kunstformidlere. Omvisningerne er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om kunst, og se, hvordan andre mennesker oplever den verden, vi er en del af – det kræver ingen forudgående viden, og der er plads tid spørgsmål og samtaler. Omvisningerne starten ved amfi-scenen.  

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ Laura Q sætter lyd til sommeren.
 

Udsalg i Butik Kunsten

 Pop-up: Butik RETRO & FIX IT
 Pop-up: Alle har ret til en jobidentitet. JobFOKUS
 Workshop: Strik med Strikkedamerne fra Skabagtig
 Pop-up: Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
Kl. 17.00Talk: Fries Before Guys
 Café Aalto åbner for servering af mad
 Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl. 18.00Artist talk: Sophia Kalkau og Ursula Andkjær Olsen (indendørs, kræver seperat billet)
 Pop-up: Omvisning i Skulpturparken med Kunsten Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: Carl Emil Petersen
Kl. 20.30Tak for en fed start på årets Summer Lounge. Vi ses i næste uge!

Datoer

12. jun 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Kategorier

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af