Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: L.T. Valentin + Carsten Holm

Musik: L.T. Valentin

Melankolsk og melodisk folk-rock med inspirationen fra 1960’ernes særlige sound og sangskrivning.

 

Lasse Tarp, som kunstnerens borgerlige navn er, er oprindeligt fra Esbjerg, men er nu bosat på Vesterbro i København. Han har gennem de sidste ti år opsnuset alt omkring musikmiljøet i Danmark i konstellationer som The Youth, Gustav Foss, The PowPow og mange, mange flere. L.T. Valentin var blandt de udvalgte til Karrierekanonen 2018.
 

l.t. valentin video

 

Talk: Artist Talk med L.T. Valentin og Carsten Holm

Mød radiolegenden Carsten Holm med det flotte vikingeskæg og den dybe stemme. Han er også manden bag Karrierekanonen og har i over 25 år vendt plader og kompetent introduceret os til upcoming musikere med et aldrig svigtende nærvær. Sæt dig til rette på plænen og lad dig lulle ind i en dejlig sommerdøs, mens Carsten Holm tager en hyggelig snak med Lasse Tarp (L.T. Valentin) om dansksproget musik, sangskrivning og geografien, der spiller ind i en musikers liv.

 

Oplev også

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner indenfor kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Kunsten Kreativitarium: Hver onsdag kl. 17.00-20.00 kan du droppe ind i Kunst-Labs telt i skulpturparken og udforske din egen skaberkraft – fem minutter eller 3 timer. Kunstens kunstnere vil hver onsdag tage imod dig med masser af kreative idéer og spændende materialer. Både børn og voksne er velkomne! 

 

Bevæg dig om i skulpturparkens skjulte område bag amfi-scenen og afprøv kunstneren Hartmut Stockters poesifyldte og fantasifulde kunst-natur-oplevelses-maskiner. Værkerne står til fri afbenyttelse alle onsdage sommeren over.
 

Hver onsdag kl. 18.00-18.30 har du mulighed for at gå med på en hyggelig og uformel omvisning i Kunstens smukke skulpturpark ellers i museets skiftende særudstillinger med Kunstens kunstformidlere. Omvisningerne er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om kunst, og se, hvordan andre mennesker oplever den verden, vi er en del af – det kræver ingen forudgående viden, og der er plads tid spørgsmål og samtaler. Omvisningerne starten ved amfi-scenen.  

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ TWA sætter lyd til sommeren
 Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 17.00Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl. 17.30Talk: Artist Talk mellem L.T. Valentin og radiovært Carsten Holm
Kl. 18.00Pop-up: Radiovært Carsten Holm spiller dansksproget musik
Kl. 18.15Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken med Kunstens Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: L.T. Valentin
Kl. 20.30Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

Datoer

3. jul 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af