Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Lowly + Krister Moltzen

Musik: Lowly

Uforudsigelighed og nysgerrighed kendetegner Lowlys magiske lydunivers, som er svær at genrebestemme – drømmepop er det begreb, som kommer tættest på. Bandets signatur er en dragende og poetisk sound, som blandt andet har givet kvintetten en pladekontrakt med musikselskabet Bella Union og ført til en turné i USA. Lowly har spillet tre år i streg på SPOT og skal i år spille på Roskilde Festival samt i DR Koncerthuset. 


De har udgivet EP’en Sink Way Into Me (2015), albummet Heba (2017) og seneste Hifalutin (2019). Lowly har høstet megen ros fra anmelderne – blandt andet fem stjerner i Soundvenue og fem hjerter i Politiken for Hifalutin med ordene: ”Det nye album fra danske Lowly er som skræddersyet til forårsvildfarelse og leder tankerne hen på Radiohead”.
 

lowly video

 

Talk: Krister Moltzen (Third Ear)

Det digitale magasin Third Ear er blevet et fænomen inden for podcast-genren. Fortællinger som Kvinden med den tunge kuffert og I et forhold med tryllebinder os og giver what the fuck-værdi ud over det sædvanlige. Third Ears faste redaktion består af blandt andre dokumentarist Krister Moltzen. Mød ham til en talk om at brænde igennem og med ord, lyd og effekter fortælle en historie så levende, at man kan se alle personerne lysende klart. Eller får lyst til at gøre rent, rydde op og stryge for at have en undskyldning for at høre endnu et afsnit af fortællingen i ørebøfferne. 

 

Oplev også

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner indenfor kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Kunsten Kreativitarium: Hver onsdag kl. 17.00-20.00 kan du droppe ind i Kunst-Labs telt i skulpturparken og udforske din egen skaberkraft – fem minutter eller 3 timer. Kunstens kunstnere vil hver onsdag tage imod dig med masser af kreative idéer og spændende materialer. Både børn og voksne er velkomne! 

 

Bevæg dig om i skulpturparkens skjulte område bag amfi-scenen og afprøv kunstneren Hartmut Stockters poesifyldte og fantasifulde kunst-natur-oplevelses-maskiner. Værkerne står til fri afbenyttelse alle onsdage sommeren over.
 

Hver onsdag kl. 18.15 har du mulighed for at gå med på en hyggelig og uformel omvisning i Kunstens smukke skulpturpark ellers i museets skiftende særudstillinger med Kunstens kunstformidlere. Omvisningerne er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om kunst, og se, hvordan andre mennesker oplever den verden, vi er en del af – det kræver ingen forudgående viden, og der er plads tid spørgsmål og samtaler. Omvisningerne starten ved amfi-scenen.  

 

Maden i Café Aalto

Gourmet-hotdog med hjemmelavet chorizopølse, dijonsennep, ramsløgmayo, rødløg, agurk og karse (60 kroner). Nudelsalat med koriander, lime, gulerødder, jordnødder og soyasauce (55 kroner).

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ Laura Q sætter lyd til sommeren
 Pop-up: Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 17.00Talk: Krister Moltzen (Third Ear)
 Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl. 18.15Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken med Kunsten Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: Lowly
Kl. 20.30Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Datoer

10. jul 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af