Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Go Go Berlin + Kasper Eistrup

Musik: Go Go Berlin

Det alternative indierock-ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme. Bandet har et velfortjent renommé som ét af de mest intense live-acts på den danske scene. Samtidig har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem turnéer i det meste af Europa, USA, Indien og Kina.


Go Go Berlin udsendte i 2015 deres andet album ”Electric Lives”, der i Gaffa fik de maksimale 6 stjerner med ordene: ”Dansk musikhistorie er overstrøet med så mange glitrende guldkorn, der rummede så meget potentiale og lovede så vidt, men viste sig at være blanke skud i bøssen. Det her lugter af tørt krudt og føles som en fuldtræffer. Fra Danmark til Berlin – det næste må være verdensherredømmet.”

 

Glæd dig til en fed aften, hvor du også kommer til at opleve en mere vild og ”klubbet” version af Go Go Berlin.

 

ksl go go berlin video

 

Talk: Kasper Eistrup

Mød Kasper Eistrup, musiker, komponist, én af Danmarks mest respekterede sangskrivere og billedkunstner. Han blev kendt bredt som forsanger og guitarist i bandet Kashmir, men har siden opløsningen af bandet haft stor succes som billedkunstner. Eistrup har blandt andet malet det kendte portræt af Kronprins Frederik, hvor han fremstår mere uformel og moderne, end traditionen for royale portrætter ellers byder. 

 

Oplev også

Yoga Huset Aalborg inviterer til klassisk festivalyoga – og det er yoga med øl. Grib en Classic, og lad os udfordre din balance og promille med et par klassiske yogastræk, der bringer dig i kontakt med din krop. Mærk det grønne græs under fødderne, fornem roen og rytmen i dit åndedræt og smid arbejdsdagen overbord, når vi skåler på ét ben og får løsnet op for lattermusklerne. Skål!

 

JobFOKUS: Til familiefester stiller vi ofte spørgsmålet: Hvad arbejder du som? Ingen spørger til timetal. 5 timer om ugen er også et job, og på selv få timer kan en af vores kandidater gøre en forskel i din virksomhed. I JobFOKUS matcher vi mennesker på kanten af arbejdsmarkedet med virksomheder med uløste opgaver. Vi er en jobformidlingsservice, hvor din virksomhed kan tage socialt ansvar uden bøvlet papirarbejde. Hør mere om vores kandidater og om ordningen på vores stand. 

 

Butik RETROs pop-up shop: Lad shoppelyste få frit spil, når Butik RETRO åbner pop-up shop. Få fingrene i bl.a. deres lækre kimonoer, der er re-designede af lækre retrostoffer.

 

Kunsthal NORDs Kunstsatellitten og Kunstpionererne: I Kunsthal NORD har vi fokus på at sprede kunsten ud til Region Nordjylland, derfor tager vi kunsten ud af Kunsthallen og med til Kunsten Summer Lounge. Kunstsatellitten er en lille specialdesignet campingvogn fyldt med kunst, mini-workshops og god stemning. I området omkring Kunstsatellitten skaber vi et hyggeligt loungeområde, hvor man kan tage en slapper og gå på opdagelse i kunsten!  

 

Synes du det er spændende at iværksætte kulturelle projekter og vil du gøre nutidskunsten til en del af din hverdag? Vi søger unge 18-29 årige til Kunstpionererne, en deltidsuddannelse med fokus på formidling og udbredelse af samtidskunst. Kom forbi Kunstsatellitten og snak med os om, hvordan du kan komme i gang med at udvikle dine evner indenfor kunstformidling og projektkoordinering. 

 

Program denne onsdag

Kl. 16.00Baren åbner. DJ TWA sætter lyd til sommeren
 Pop-up: Kunsthal NORD med Kunstsatellitten
 

Pop-up: Alle har ret til en jobidentitet. JobFOKUS

 Pop-up: Butik RETRO & FIX IT
 

Café Aalto åbner for servering af mad

Kl. 16.15Pop-up: Yoga-session Classic med Yoga Huset
Kl. 17.00Talk: Kasper Eistrup
 Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl. 18.15Pop-up: Guidet tur i Skulpturparken ved Kunstens Kreativitarium
Kl. 19.00Musik: Go Go Berlin
Kl. 20.30Tak for i år. Vi ses til Kunsten Summer Lounge 2020!

Datoer

14. aug 2019, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Du har fri adgang, når museumsentreen er betalt – derfor er det gratis for medlemmer af Klub Kunsten + Utzon.
  • Vi beder om, at vores gæster støtter Kunstens café, og det er derfor ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer.

Kategorier

Lyt til Kunsten Summer Lounge

Fri adgang hele sommeren?

Fri adgang hele sommeren?

Meld dig ind i Klub Kunsten + Utzon og kom gratis ind hver onsdag – og alle andre dage i ugen i et helt år.

Er du under 27 år koster et års medlemskab kun 175 kr.

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

Ta' med til Kunsten Summer Lounge

10 onsdage med sol og sommer i Kunstens skulpturpark. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker. Springvandet bruser og børnene leger.

Kunsten Summer Lounge er støttet af